<3

Fan va jobbigt det är att sakna någon så mycket, men man vet att man inte får höra av sig det går bara inte. För då kanske man får börja om från de här jobbiga sen iaf. Nu när man ändå kommit en bit på vägen så kanske det här är det bästa? Jag vet inte alls vad de bästa är just nu, vet inte hur jag känner, mår eller vad jag vill och det är nog de som är de jobbigaste av allt.. jag tror att jag vet vad jag vill, försöker in tala mig nånting som jag hör av alla andra är det bästa men själv är man så tom. Det bästa är väl att ta dagen som den kommer tills jag vet vad jag vill.. Att få dom där smsen varje dag och att inte svara på dom är inte de roligaste och inte de snällaste men jag måste veta exakt hur jag vill ha det innan jag kan svara någonting alls..

Man försöker intala sig själv att allt är bra man har en fasad som visar att allt är bra..
Jag är tom på ord och tom över huvudtaget. Men det blir väl bättre, hoppas jag!

<3


Valborgskvällen i bilder

Just det sen har jag endel bilder ifrån valborg också då vi först var hos becca med massa folk sen drog vi vidare till jimmy på stan. Sen drog alla iväg till strömpis med de orkade jag inte så jag drog på en liten chillfest någon annanstans :) Kände att de var mycket skönare än krogen just då eftersom jag ändå var så seg. En lyckad valborgskväll hade jag iaf!


kanske den skönaste bilden på hela kvällen haha


världens bästa klass är vad vi har!


amanda och hanna


killarna åt mat på balkongen


sandra och lollo


och så har vi alkis benny också! haha


Lördag 15/5

Hallå!

Har inte bloggat på jätte länge, har inte haft någon lust helt enkelt. Idag har de iaf varit världens sommar väder och de blir man ju så sjukt glad av. Har inte gjort nått speciellt idag eftersom jag varit så seg efter alla dessa party kvällar hah .

I söndags till måndags var jag på en helt sjuuuk studentkryssning vi bara körde i 22 timmar i sträck och hade hur kul som helst! I onsdags var jag på strömpis tillsammans med Sandra, Lollo och Natta m,m och hade as trevligt. Och igår fyllde min vän Bella 19 år så då vart de förfest hos henne först med massa brudar innan vi drog vidare till först frimis och sen strömpis och bara hade hur kul som helst.

Här är lite bilder från igår!


sara&jag
 

alla tjejer förutom sara och jessica


födelsedagsbarnet bella!


emelie, sara, bella och zena


zena, emma och jessica


vi tyckte tydligen nånting var väldigt kul ;)


Haha aa hej snygg tjejjj!


RSS 2.0