Måndag 4/10

Hejhej!

Nu sitter jag och har precis gjort klart hela mitt arbete som jag har till imorgon då vi ska redovisa i skolan.
Ska plugga lite på det sen ska jag nog lägga mig och kolla på en film eller nånting innan jag sdomnar.

Idag har jag bakat bullar exakt hela dagen känns det som. Pappa väckte mig och sa att mina systrar ville baka så jag åkte iväg till affären och handlade sen satte vi igång och vi vart klara vid halv 8 nu ikväll.
Så nu har vi massor med bullar här hemma.

Imorgon så ska jag ju till skolan, börjar kl kvart över 1. Sen ska jag tillbringa resten av dagen upp på dansstudion för massa jobb med små barnen :)

Ne nu ska jag röra mig härifrån ett tag.
<3


Söndag 3/10

Hej!

Nu ligger jag i sängen och kollar runt lite på datorn bara. Vaknade för inte så länge sen. Var helt slut efter att ha varit uväg i sthlm på danstävling hela dagen igår. Det gick jätte bra för mina tjejer! Gabbi kom 2a i singel av 47st och Carro kom 2a i sin singel och i paren kom dom 4a och sen kom kimberly 4a också! Grattis till alla final platser alla från KSD jätte bra jobbat! :) Efter tävlingen drog jag hem och duschade och skulle egentligen dra till frimis en stund men vi var för sega för de så jag och sandra drog iväg och mötte upp becca på max.

I fredags hade jag några underbara tjejer hemma hos mig. Vi åkte iväg till maxi och handlade lite gott sen satt vi på min altan med täcken och ljus och pratade i flera timmar. Sen kom Henke och Eric en liten stund innan alla rörde sig hemåt. Väldigt mysig kväll så de får vi göra om snart igen hörni! :)

Idag blir det EM träning på dansstudion men innan det ska jag gå på en powerwalk och akilles får följa med :) Men först så blir det frukost! 

<3



här har ni en bild på mig och emma från förra helgen då vi firade bäckers födelsedag :)


Fredag 1/10

Hejhej!

Bloggen har legat nere i några månader nu men nu kanske de är dags att sätta igång igen, om jag orkar så att säga.
Just nu består livet mest utav skola, dans och plugg typ. Jag som var så glad över att ta studenten men nu äre ju mycket plugg igen men det är kul.

I sommar har jag mest umgåtts med mina vänner och bara levt. Jobbade endel med att sälja jordgubbar också. Det var slit jobb men fick ändå in pengar till en resa. Tog en sista minuten med Mazen och hamnade på magaluf. Vi hade en helt underbar vecka tillsammans och njöt bara så mycket de gick. Efter att vi varit där kom jag på att det är utomlands jag vill leva, så jag och carro kom på att vi ska försöka dra i maj och jobba eller nånting utomlands hela sommaren. Hur jävla underbart skulle inte det vara?

Snart ska jag iaf hoppa i säng och kolla på lite film eller nånting. Imorgon blire en lugn kväll med brudarna eftersom vi ska upp tidigt på lördag till tävlingen i sthlm. Ska dit och heja på mina små systrar och även alla dansare från KSD! :)

<3

lite bilder från magaluf





















RSS 2.0