Söndag 29/11

Hej!

Sitter bara här vid datorn just nu, kan inte somna. Sov från ett till 9 nu på kvällen så de blir nog ett problem i kväll. Känns som att jag börjar få riktigt sömnproblem nu, även på vardagarna.. Fast nu beror de nog mer på att jag inte sov någonting i natt knappt och så sov jag hela dagen.

Igår var vi iväg ett gäng hem till Amanda och hade lite mysigt sen blev de ut på äventur i kumla, taxi till stan, äta på mcdonalds och sen lite eftermys ! haha kul hade vi iallafall. Sen drog jag och becca direkt till max imorse och åt en hamburgare.

Imorgon blir de nog bara plugg hela dagen. Har en redovisning och lite sånt som måste vara klart tills på Måndag så de är bara att sätta igång.

Nu blir de film!

<3



tisdag 24/11

Rebecca vill att jag ska uppdatera mer så heeeejjj! haha

Har precis kommit hem från träningen ska snart ut och träffa Sandra och prata lite med henne innan jag går hem igen och lägger mig i ett bad.

Inatt somnade jag typ kl 5! Är ensam hemma, och jag tycker inte om att sova själv.. så jag satt här hemma med tvn, musiken och datorn på, + att alla lampor var tända!
Men som tur var så hade jag sovmorgon till tio i ett idag.

Imorn blir de skolan och sen träning med Pernilla, sen kanske Becca kommer hit och sover här med mig. :)

PUSSS




Tisdag 17/11

Hej!

Nu var de ett tag sen jag skrev här i bloggen. I helgen har jag och min älskling haft 8 år och han fyllde även 18. men jag kunde inte vara hemma o fira det med honom för jag var på danstävling i Halmstad. De gick väl sådär. Min lilla gabbi kom iaf 4a i både singel o par. :) Och så har vi ju fått våran lilla hundvalp Diva heter hon.

Just nu gör jag inte så mycket, jag sitter bara här. Har nyss ätit lite frukost om man nu ska kalla de det. Mazen har precis kommit och hämtat diva och snart så kommer Sandra hit.. =)

Ikväll så blir de träning först med Addiction tjejerna sen blir de boxnings träning. de var ett tag sen för jag kunde inte träna pga svin sprutan och sen var de ju tävling o allt så ville inte träna innan de. Men idag så ska de tränas! :)

<3


Fredag 6/11

Godmorgon!

Sitter här o har så himla ont i armen. Jag tog nämnligen svininfluensa sprutan i går och de varnade ju för att jag kunde få ont i armen o de hade de rätt om. Har knappt kunna sovit på hela natten för att armen var i vägen hela tiden. Men nu ska jag iaf göra nånting o äta för jag har jätte ont i huvudet oxå.

Igår var jag bara med min älskling. Sov lite på dagen efter sprutan oxå för att jag var så himla trött. Kändes som jag gick i sömnen hela dagen.

Och idag ska jag iväg o äta med becca innan träningen och senare ikväll ska jag bara mysa med Mazen. Får se hur de blir med tränigen idag med tanke på armen. men måste ju träna hårt den här veckan som kommer nu eftersom de är tävling på lördag. Och på lördag fyller älsklingen 18år och de är vår 8 års dag då oxå! <3

Pusss!


Måndag 2/11

Hej!

Kom hem från skolan för en stund sen har kollat lite bloggar o så. Nu ska jag snart sätta mig o göra klart massa frågor som vi har i skolan. Usch jag klarar verkligen inte av att plugga, jag orkar inte. Men jag måste.. Så det är ju bara o sätta fart. Sen ska jag iaf iväg med Gabbi till en som syr hennes dräkt o se hur de blir. O direkt efter de är det boxningsträning.

Igår efter träningen så drog jag iväg till bion och mötte upp becca innan vi drog hem till mig och åt mcdonalds. Sen satte vi oss på altanen o rökte vattenpipa o pratade i timmar. Vi kom i säng kl 4 men somnade vid halv 5 så de blev inte så jätte mycket sova, men mycket prat o de behövdes! 

<3 


Söndag 1/11

Godmorgon!

Jag hade en super kväll igår med mina tjejer. Vi åt mat och hade lite mysigt bara. sen skulle några av dom ut på krogen o då skulle jag dra hem med bussen. men jag hade helt glömt bort att de räknades som söndag i går så jag satt där o vänta på bussen i 50 min! haha men tillslut kom min baby o hämtade mig o då åkte vi raka vägen till max o köpte oss en liten maxbox var haha :D Tack för en härlig kväll tjejer!

Nu väntar jag på att Sandra ska komma hit i dega med mig innan träningen kl 7 ikväll med gruppen :) efter träningen ska jag nog träffa Becca och prata lite.. <3

<3


RSS 2.0