todaaay!

Tjoo!

Kom precis hem från gvik, var där tsm med älsklingen och några till. Tänk va mycket folk de kan vara på ett och samma ställe när de är så fint väder haha, då är alla samlade :p. Men de är skönt att kunna svalka sig lite när de är fint väder, fast jag är världens badkruka! haha hatar att bada men de kan ju vara skönt i bland. I morse drog jag till jobbet, började kl halv 10 o drog därifrån kl halv 3. Det är verkligen en plåga att behöva jobba i de här vädret man får lixom ren panik! haha..

I helgen var jag i skara sommarland med familjen och Mazen. Vi sov i tält där o sådär, de var riktgit mysigt. Känns lite som att man har vuxit ifrån de där men de är ju ändå kul när de är såhär bra väder då man kan bada o göra alla vatten aktiviteter :D

Ikväll ska jag träffa Anna, eller hon är på väg hit nu. Vi ska nog bara tare lugnt o prata lite oså. Sen så kommer nog Mazen hit och sover här med mig:)

Vad ska ni göra ikväll? :)

<3


föresten va tycker ni om min nya kisse :D

Lördag 27/6

Hej!

Nu är jag äntligen ledig lite från jobbet i helgen. Har avrit hur jobbigt som helst att jobba i de här sköna vädret. Har typ bara jobbat o sen dragit iväg till nått bad efteråt o så. Men idag så drar jag iväg till Skara och sover i tält o lite sådär där borta o sen drar vi på skara sommarland hah, kommer nog bli trevligt.

Så jag uppdaterar när jag kommer hem!
ha de så bra sålänge!

Pusss!


haha sötnosar! ;D

min dag

Vad har ni gjort idag? Själv har jag ju jobbat från halv 10 till halv 3 typ, sen drog jag till stadsparken med anna för att bara tare lugnt sen cyklade jag hem till vikkan för att ha ett litet möte med addiction om nästa termin sen cyklade jag hem tsm med sandra haha. Vi cyklade i världens fart hela vägen haah, När jag kom hem så la jag mig i sängen för att kolla på beck en stund och sen kom älsklingen förbi också, lite mysigt sådär.

Imorn ska jag hobba och sen ska jag sova hos mamma, vet inte riktigt va jag ska göra sen men den som lever får se;) haha

godnatt på er!

<3


Sandra och jag, vi som vet hur man cyklar ;) hahah!

Måndag 22/6

Godmorgon!

Vaknade nyss, ska snart börja göra mig i ordning för att åka iväg till jobbet, jobbar ju på restaurang nobel i 2 veckor till. Känner mig hur trött som helst men de får man leva med haha man vill ju inte lägga sig kl 9 eller nått bara för att man jobbar dagen efter nu näre är lov.

Igår kom Anna hit och vi drog iväg och fiskade tsm med min syster, lena och emelie. Asså jag har aldrig fått så mycket fiskar i hela mitt liv tror jag,? haha helt ärligt de va så äckligt haha. Vi kom hem typ halv 12 sen drog anna hem och mazen kom hit. Kollade lite på tv sen somnade vi :)

måste fixa nu, ha en bra dag!

puss på er! <3


Jennifer och jag i tjeckien

Söndag 21/6

Heej!

Hur är det med er allihopa? :) med mig är de helt okej, för skönt med lov nu och allt. HAr varit hemma i snart en vecka men har inte haft någon lust alls med att sitta vid datorn, men nu har jag fått lite kommentarer om tt jag måste uppdatera haha. Har ju som sagt varit i Tjeckien och tävlat EM. OCh nu är ADDICTION den 11e bästa gruppen i hela EUROPA! Det duger tycker vi haha men vi ville ju såklart komma på en bätrre placering. Slog ut över hälften av alla grupper. Vi är så otroligt nöjda med hur vi dansade och vi har aldrig haft så kul! :D haha men till själva landet och staden vet jag nog inte om jag vill tillbaka till, usch för killarna/ gubbarna som bor där borta!!! haha de stod nedanför vårt fönster och skrek, ne inget för oss tjejer va! ;D men vi hade nen rolig resa tsm, och bilder kmr!

De har även hunnity varit midsommar, som jag firade tsm med min älskling, anna o fler. Vi var hemma hos mazen och hade lite trevligt, vart väldigt mycket folk till slut men kul hade vi ju iaf, eller hur anna?;) hahah. :D

Har sovit hos älsklingen sen i torsdags eftersom han varit ensam hemma så de har varit rätt nice..

Ne nu ska jag in i duschen och kanske träffa anna och grilla lite oså, vi fåår väl se va som styrs imorn blire iaf jobb.

<3



Onsdag 10/6

NU ÅKER VI TILL TJECKIEN FÖR ATT TÄVLA I EM!!!! :D:D:D

Ha en bra vecka, kommer sakna ihjäl mig efter min älskling!

PUSSS!!


TV

Igår så var ju tvärsnytt med på vår träning och filmade oss som skulle till EM/VM nu på onsdag. Och de ska visas på tv men jag vet inte exakta tiderna så här får ni se de på internet iställe :D haha, :p

Tryck HÄR för att se! :D



skooor! <3

I onsdags köpte jag två par nya skor också som jag skulle ha på skolavslutning o lite sådär, behövde verkligen några nya klackskor! Så här är några bilder på dom:p

första paret:


andra paret:



Vad tycker ni? :)

Me&mytwin

Jag och Carro innan hannas fest i fredags :)


My twin and me! ;D


hahaha!


<3

Tisdag 9/6

Hejhej!

Nu är jag vaken och sitter här och fixar i ordning allt tills imorn för då drar vi!! :D Har börjar packa och fixat med pengar och ja allt sånt där. Men packning är ju då inte klar än och inte heller alla arbeten i skolan som jag måste sitta och göra nu sista dagen innan betygen sätts;) haha!

Ikväll måste jag sova rätt tidigt men innan de har vi träning kl 8 som jag ska försöka hinna att gå på måste bara få klart allting först så jag inte behöver stressa och glömmer nånting de skulle ju inte vara så bra kanske :) Är helt död i kroppen nu och vill bara tare lugnt nu sista dagarna. Men så blire inte haha.

Vi dansade ju på studenternas avslutning i fredags också och igår fick jag en länk av louise, hon hade hittat oss på youtube. Så de va tydligen någon som hade filmat oss när vi körde. haha de va värsta draget också och som ni hör så är vi från SPI ;)  Först är de Sara som kör, sen är det Pernilla och jag och sist är de Sara och Becca :)

Klicka HÄR för att kolla på oss!

<3




Måndag 8/6

Godmorgon!

Har precis vaknat med min älskling brevid mig :) Gud va skönt de var att få sova ut hur länge man ville! hah. Idag jag ska iväg upp på stan med Anna och då ska jag köpa de sista som jag inte gjorde igår när vi var på marieberg med hela dansgruppen haha :p Sen blire väl att vi sätter oss nånstans och bara pratar o så:) För ikväll blire träning från 7-9 och då är tvärsnytt där och filmar oss efter som de är på onsdag vi åker? Hallå de är helt stört va tiden har gått fort haha men fan va kul vi ska ha :D

Igår var vi iväg till marieberg med gruppen och handlade de mesta till EM och sen drog vi hem till Sara och kollade lite VM/EM band från förra året. Efter de drog jag hem och var med min älskling!!

Ne nu ska jag börja fixa mig så jag kan åka iväg och möta Anna.

<3


Mischa VS Paris

Vem av Mischa Barton och Paris Hilton tycker ni bar upp den här klänningen bäst?
Själv vet jag inte alls vad jag tycker båda två är så hemskt smala, kolla bara på Mischas revben eller vad de är, usch! Ne men ni får avgöra, så va tycker ni?

Mischa VS Paris


Lördag 6/6

Tjatja!

Hur är det med er idag? Med mig är det väl helt okej är väldigt trött bara. Var ju ute igår, eller rättare sagt hemma hos hanna och det var så jävla lyckad kväll! Vi hade hur kul som helst alla som var där! :) Det måste vi göra om tycker jag,. Så imorse var jag en aning seg när vi skulle träna vid 11 hade ont i halsen också.. Kom hem typ halv 3 inatt och somnade runt 4.

Efter träningen idag så åkte jag iväg på kalas hos min morbror som fyllt 30år. Grattis till honom! Vi har ätit massa gott där så nu är jag hur mätt som helst haha. Ska kanske träffa mazen ikväll, vi får väl se hure blir med de. Är iaf hemma ensam ikväll så de skulle inte vara så kul o få sova här hemma helt ensam :( haha ..

<3




Weeey!

Nu sitter jag här och har precis fixat klart mig och carro kom för en liten stund sen:p Så nu sitter vi och dunkar musik och ska snart röra oss iväg mot hanna, :D Kommer bli riktigt nice. Sen ikväll hoppas jag på att få träffa älsklingen iaf :)

Ne nu ska jag dunka lite musik och jag väntar på att carro ska sminka klart sig :D 

Ha en bra kväll! :D
<3

bilder på mig från idag :)







Fredag 5/6

SOMMARLOV!!!!

haha nu har jag sommar lov och det är för skönt! Kom precis hem från skoavslutningen. Först åt vi lite frukost med hela klassen i skolan sen deog vi vidare till själva avslutningen. Efter det skulle vi dansa på studenternas avslutning. Hah Det vad ju värsta draget kan man ju säga!

Har inte hunnit skrivit så mycket här i bloggen har inte heller haft någon lust men nu ska jag försöka uppdatera ltie mer iaf! :)

Ikväll blir de lite grillning och så hemma hos Hanna! Blir nog en toppen kväll. :D


Carro, Emelie och Andrea


Grabbarna tävlar lite


Louise! :)


Klassen


David läser ur citat boken vi gav honom :D

Måndag 1/6

Hello!

Haha jag vet att jag är duktig på att uppdatera när de är bra väder ute! (eller inte). I helgen iaf så har jag varit lite med baby och sen i söndags drog jag hem till min mormor och morfar och åt massa mat och tårta hah. Har ju varit en heldel sol också så de har ju varit skapligt skönt kan man ju säga ;).

Idag har jag varit i skolan och sen drog jag, Louise och Sara och åt lite kina buffé på lunchen. hah fan va vi åt, jag är typ fortfarande mätt sen dess haha. Sen drog vi iaf tillbaka till skolan och efter den träffade jag Anna. Vi cyklade, eller hon cyklade och skjutsade mig hem till vivalla för att hämta träningskläder o lite så. Sen cyklade vi tillbaka till stan och åt lite på mcdonalds innan träningen.  Och väl på träningen så var NA där och fotade lite när vi dansade för dom ska göra att repotage om oss i tidningen om EM och VM.

Nu ska jag plugga klart till mitt sista prov som jag ska ha antingen imorn eller på onsdag! Så skönt när de är gjort då blire inge mer plugg på flera månader typ. :D Sen ska jag mysa med baby!

pusss!


<3

RSS 2.0