Gossipgirl

Ni som följt bloggen sen tidigare vet ju att jag tycker om serien gossipgirl och jag satt och tittade lite på posh24 och hittade bilden på leighton meester och Jessica Szohr när de skulle till en inspelning. Och även då har de ju väldigt snygga kläder? Jag gillade verklien Jessicas shorts! :) Eller vad säger ni, är dom inte snygga?


Fredag 31/7

Hallåå!

Hur äre det ? Med mig är de helt okej mår lite illa efter all mat och efterrätt och allt vi ätit idag. hah Vi har haft de jätte mysigt hela dagen. Pappa skjutsade oss till mormor och morfar vid 3 och sen efter en stund började vi grilla och sånt. Och vem är grillmästare som vanligt? ;) haha nehrå. Vi kom hem för inte så länge sen och nu tvingar Mazen med mig  ut och springa? nu? haha jag kommer allvarligt talat dö på vägen. Är hur trött och seg som helst och inte alls på humör för de, men jag har inget val! haha Så nu ska vi dra ut och springa runt vivallaringen!

Godnatt på er!

<3

Sno Stilen

Här kan ni sno Nicoles snygga men ändå slappa stil. De är rätt lätt att sätta ihop de slitna jeans shortsen tillsammans med de stora linnet och dom höga skorna såklart!

Tycker inte ni också att Nicole Richie klär sig jävligt snyggt? :D


Torsdag 30/7

Hej!

Nu sitter jag här och gör ingenting, har inte gjort på hela dagen heller. Läser runt på lite bloggar bara... Min bebis kan inte komma ikväll och han har varit iväg och ätit mat och sånt med sina släktingar hela dagen, vännerna är bortresta eller upptagna eller så jobbar dom.. Hah Och i de här pissiga vädret vill man ju inte gå ut och gå en promenad direkt och bli blöt i onödan typ! haha..

Imorn blire iaf grillfest hemma hos min mormor och morfar med kusinerna och ja, släkten typ. Så mamma kommer och hämtar mig kl halv 3 imorn så ska vi åka dit och äta massa mat och sånt mysigt.

Ne nu ska jag fortsätta kolla runt lite bloggar, känner att jag måste komma igång med min igen! Går lite segt nu känner jag. haha men är de lov så är de typ lov från datorn också!

PUSSS!


brudarna i tjeckien!

Tisdag 28/7

Godmogon!

Hur är det med er allihopa? Jag vaknade för en liten stund sen och nu sitter jag här och ska snart äta lite frukost. Har kollat runt på lite resor också. Vill verkligen åka iväg innan sommaren är slut. Hittad en res till Rhodos för 3400kr i slutet av sommarn, då skolan precis börjat. De skulle ju vara helt underbart att åka en vecka då! Men vi får väl se, får hålla tummarna lite på att älsklingen vill åka med mig .

Annars så har jag väl inte gjort så mycket mer än att fira Sara i lördags för hon fyllde 18år i söndags. Vi hade de super mysigt hemma hos henne. Alla vännerna samlade på ett ställe tsm med pojkvän! :) Sen har jag sovit hos mamma en natt också haha.

Men ha en bra dag på er allihopa!

<3

I´m happy, but not that happy..

Nu sitter jag här och väntar på att min pizza ska komma och sen ska jag åka i väg och träffa addiction och börja lite smått på dansen:) Men jag är så himla hungrig har inte ätit nånting mer idag än ett nudel paket imorse! haha och jag vet pizza är inte de nyttigaste men de är så himla gott om man inte ätit de på ett tag :D Så jag sitter här och väntar på fet margarita med mild kebab sås och pizza sallad! haha.

vad gör ni för nånting? :D



Torsdag 23/7

godmorgon!

Har precis vaknat, pernilla sov här. Igår var först jag och pernilla i kumla tsm med min mamma och mina syskon och badade. Sen på kvällen drog jag, pernilla och sandra ut och åt mat och bara satt och pratade lite i flera timmar och sen efter de va vi på lite andra roliga utflyckt innan vi tog taxin hem. Och jag vill bara säga att jag inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde åt sandra i taxin!!! hahaha. ne men vi hade en jätte mysigt kväll iaf och de tycker jag vi får göra om!

idag ska jag inte göra så mycket alls, typ bara sitta här hemma och vänta på att träningen ska börja kl halv 7 typ :) Blir en lite skön hemma dag, känns som att de var ett tag sen jag bara satt hemma hela hela dagen! haha :p

Nu blir de att äta lite frukost bara. :) 
 
Puss&kram!

rubrik

Godmorgon!

har precis varit ute med hunden och nu har jag lust med att lägga mig ute i solen som är framme just nu. Okej, visst de är molningt också men fortfarande så kikar solen fram lite ibland. Om ett tag kmr kanske sara och louise förbi här och fixar sig lite tsm med mig för ikväll ska vi på en liten träff med klassen igen hemma hos hanna! :) Kommer säkert bli lika lyckat som skolavslutningen!

Nu ska jag plocka undan lite här för pappa kommer hem imorn och då måste de vara rent här hemma va! :)
ha en bra dag!

pusss!



goodnight!

Nu har jag suttit här ett bra tag och börjar känna mig lite sömnig så de är väl lika bra att lägga mig nu så jag inte sover bort hela dagen imorn! fast man kan ju nästan hoppas lite på att de blir sämre väder, så som idag, så man kan sova länge med gott samvete! haha .

Godnatt på er allihopa!

<3

<3

Ne fyfan va kär man kan bli i ett par jäkla skor ! haha nu har jag velat haft dom här skorna hur länge som helst men de blir ju aldrig av att man beställer dom! Ska nog at o prata lite me mamma imorn tror jag ! haha,

visst är dom snygga?!


måndag 20/7

Heej!

Vad gör ni för nånting? Just nu sitter jag här hemma helt ensam, eller ne jag har ju min hund hemma men iaf. haha. usch de är inte alls kul att vara ensam hemma i den här stora lägenheten i flera dagar. pappa är iväg i Arvika och kollar in en restaurang och becca är också med. Så nån måste ju ta hand om vovven :D haha . Idag jag jag inte gjort ett skit typ, eller jag vakande tidigt som sjutton imorse och åkte hem till pernilla för gruppträning. Men direkt efter de drog jag hem och tog de lugnt, o de är vad jag gjort på hela dagen. Lagat lite mat oså har jag ju också gjort!

Jaa, dom här senaste dagarna har jag inte gjort så jätte mycket , eller i fredags så umgicks jag med massa folk och hade de trevligt! hahah! Igår var jag med sandra hela kvällen, satt och åt chips och dipp och sen drog vi till stan och drack lite cola o så på en uteservering och bara satt och pratade om allt och alla!! haha. Somande inte förens halv 5 nästan så jag är ju skapligt död idag. Blir väl sängen snart.

<3


en natta,carrou kväll vare i fredags!


myyys dax!

Vi har kollat på tv och ätit lite gott så nu ska jag sätta mig med becca på altanen och röka vattenpipa som var himla länge sen :) Sen ska man nog lägga sig och sova för jag hoppas på bra väder imorn så man kan gå upp tidigt och sola o bada lite, kan ju behövas.

vad ska ni göra imorgon? :)

<3


carrou, sara och jag på valborg!

Onsdag 15/7

Halloj!

Har precis kommit ur duschen och nu sitter jag och väntar på min bebis :D hah vi ska hitta på nått mysigt eftersom han är ledig från sitt jobb imorn. Så vi får väl se vad de blir.  Idag har jag varit i harge badet hela dagen med pernilla och mamma o dom. Hah och de roliga var att de är inte alls så jätte långt hemifrån men här hemma regnade de hur mycket som helst typ men där borta var de lite molningt men ändå sol! Hah vi slapp regnet! :D

Igår drog jag ju somsagt till shanghai och åt buffe med louise. Vi satt där och pratade om allt möjligt i flera timmar och hade de jätte mysigt :) Sen efter några timmar så ser vi dom andra brudarna gå förbi utanför och då skulle dom till sveaparken för att ha lite picknick typ så då drog vi dit en stund efter de. Satt där till typ 5 sen drog jag hemåt. När jag kom hem hade mazen grillat lite kyckling o så som vi åt och sen tog vi de bara lugnt hela kvällen! :)

Nu ska jag föna håret o lite så! Ha en bra kväll på er allihopa!

<3


Tisdag 14/7

Heyy!

Har precis kommit hem från mamma, jag och mazen sov där i natt. Och snart ska jag ta bussen för att åka upp på stan o träffa louise. Vi ska äta lunch på shanghai, lite mysigt sådär :D Sen efter de blire väl att träffa mazen när han jobbat klart. :)

Igår träffade jag pernilla och var med henne typ hela dagen. Vi satt ute i solen på en filt och bara pratade. När kl var lite över 6 kom anna hit innan vi skulle förbi Sandra med hela gruppen för att kolla på lite filmer när vi dansar. :) Efter de åkte jag direkt hem till mamma och grillade :D

ne hörni nu måste jag skynda mig !

Pusss!

jag gillar inte att behöva klaga!

Nu tar jag och går ut på en promenad med hunden, haha. Usch va de suger? De finns ju ingenting att göra och alla är upptagna och jobbar o ja, jag vet inte vad folket gör haha.  har kollat lite på tv o så men nu börjar jag bli rastlös! haha Vill hitta på nånting nu ju. Ne nu ska jag inte klaga mer på mitt sommarlov!

Ha de så bra så länge!
<3

Söndag 12/7

Godmorgon!

Asså jag förstår inte hur länge och hur mycket jag kan sova hah. Sover ju bort hela dagarna, men de gör ju egentligen inte så mycket i de här vädret. Somnade runt 2 igår, jag och mazen hade kollat på två filmer haha. Vi hade köpt hem massa chips och dipp o sånt som vi mös lite med:)

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på blir väl att träffa älsklingen ikväll eftersom han börjar jobba imorn och då blire lite mer rutiner i hans dagar:p Och då kan vi ju kanske inte ses så mycket som vi gjort nu tidigare på lovet. Men de fixar sig ju haha .

Nu ska jag duscha och försöka komma på någonting att göra idag!

<3

Hela EM/VM gänget uppdelat i hårfärger! haha

Jennie, Sandra, Sara och Jag

Frida, Sofie, Johanna, Vikkan och Becca

Zazza, Jennifer, Victoria, Pernilla, Matilda och Rebecca


Fredag 10/7

hejhej!

Har precis kommit hem från bowlingen. Mamma, jag och mazen åkte iväg och bowlade runt 3 idag och jag vann ju så klart;) haha nedå. Efter de frog vi till max och åt massa mat sen skjutsade hon hem oss.

Igår åkte vi och hyrde 3 filmer som vi tittade på i sträck igår kväll. Jätte skönt att bara ligga o inte göra nånting hela kvällen! :)

ne nu ska jag åka till mberg med mamma och kolla lite kläder.

<3


addiction på EM

<3


Torsdag 9/7

Tjaa!

Oj va kul jag hade igår med 9 tjejer hemma hos mig. Dom började komma vid 6 och då började vi grilla massa mat och sen körde vi igång med massa lekar efter det. Och kan bara säga att de va länge sen jag hade så kul med så många man tycker om! :) haha och för en del slutade de ju illa men de gör ju inget, vi lever ju bara en gång;). bilder från kvällen kommer!

Och nu sitter jag här och har inte gjort nånting på hela dagen eftersom de har regnat konstant hela morgonen . :/ Men jag ska snart iväg med pappa och köpa mat på max! Har varit hur sugen som helst på de enda sen igår kväll! haha..

Ikväll ska jag och mazen hem till mamma och sova där, så ikväll blir de nog bara att sitta framför tvn och kolla på någon bra film, vet ni om de går nån bra på tv ikväll ? Annars får man ju dra iväg och hyra någon. :)

Vad ska ni göra ikväll?

Pusss!


Ha en bra kväll! :D

Ne nu ska jag snart ta bussen upp till stan för att möta pernilla innan mötet med gruppen. och nu börjar ju solen kika fram lite också, underbart! Hoppas de inte regnar imorn då vi ska ha en liten fest här hemma för brudarna! Kommer bli hur kul som helst, de var ju så himla länge sen nu.

Ska fixa lite innan jag drar. Direkt efter mötet åker jag hem till mammsen och sen tilbaka hit imorn innan alla kommer hit för att städa massa, jätte kul ;)

<3



Måndag 6/7

Hejhej!

Har nyss följt anna till bussen, hon har varit här med mig hela dagen nästan, eller aa jag har sovit halva dagen sen kom hon haha. Vi har spelat lite kort och snackat lite skit som vanligt.:) Så nu ska jag bara sitta och tare lugnt resten av kvällen.

Annars så har jag slutat jobbet nu hur skönt som helst, bara de att vädret blivit sämst igen! Och har sovit hos mamma och umgåtts med min pojkvän och träffat lite vänner oså.

Imorn ska vi ha ett möte med addiction på njuta vid 6 sen hoppas jag på o träffa min pojkvän som är sjuk just nu, :/

Puss!

RSS 2.0