Fredag 30/10

Idag har man inte lite ont i kroppen efter gårdagen. Började kl 11 på morgonen med ett jazz pass med emma hedlund och sen drog vi o åt på la baguette, skit länge sen jag åt där haha. Och då hade vi två timmars vila emellan jazzen o discon. Så efter de hade vi ett disco pass o de va ju rätt svårt haha men de var ändå bra o få prova på lite annan disco stil än vad vi själva har. Sen hade vi jazz lyrical också. De va en super rolig dag med massa dans iaf.

På kvällen så åkte jag och pernilla o tränade boxningen oxå så min kropp var helt död på kvällen när jag kom hem. men ändå kändes de riktigt bra att man tränat så hårt, så idag blev de o vila kroppen. Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll faktist men de är skönt o inte göra nånting speceillt oxå.

Imorn ska jag iaf hem till jennifer som har fyllt 18år o fira henne tillsammans med massa tjejer. Blir lite middag o sånt mysigt.

PUSSS


Onsdag 28/10

Godmorgon!

Nu har jag klivit upp ur sängen och ska precis äta frukost. Har sovit hur länge som helst känns de som, för skönt!

Igår gick jag Sara och Pernilla hem från boxningen o kollade på film sen drog dom runt 12 eller nått o då kröp jag o baby upp i sängen o så mådde jag sådär illa igen.. o helt plötsligt så börja jag spy helt sådär bara. Usch.. ne nu ska jag få medicin för magkatarr av mamma idag så att de blir bättre snart. Är hur jobbigt som helst o gå runt o vara illa mående hela tiden. Så jag skippade träningen kl 11 i morse och låg hemma o vilade i stället.

Ikväll kanske de blir bio eller nått annat mysigt bara, vad ska ni göra ikväll?

Nu ska jag äta och kolla på gossip girl.

<3


Tisdag 27/10

Hej!

Jag har lov och jag orkar inte skriva i bloggen hah. Har bara tagit de lugnt de här dagarna av lovet som redan gått. Hade lite extra kul här hemma i söndags kanske med pappa, pojkvännen o pappas vänner o de slutade ju som de gjorde! Men kul hade jag allt. Igår spenderade jag min dag hemma och sen drog jag till boxningen o sen vart de kina mat o emma.

Ikväll ska jag träffa brudarna o ha lite film mys o så direkt efter boxningen blir säkert lika mysigt som vanligt.

Ha de så bra så länge!

<3


Onsdag 21/10

Tjaa!

Nu är jag äntligen hemma har varit iväg hela dagen. Dagen började med världens sämsta bio film haha efter de åkte vi direkt och hade fys, hur skönt som helst. Sen gick jag i kylan tillbaka till skolan och satte mig o pluggade lite innan jag hade mitt prov. De gick väl sådär haha sen kom mamma o hämta så drogvill till marieberg o kollade lite, köpte lite. Direkt efter de skjutsade hon tillbaka mig till skolan för jag skulle träna på öppet hus tsm med tjejerna. O så var jag kvar där till typ 8.

När man äntligen är hemma så uppskattar man det haha. De är så skönt o bara inte behöva göra någonting. Så nu ska jag ut med Nikita o sen upp i duschen.

godnatt



Tisdag 20/10

Hej!

Nu var de ett tag sen igen hah men har bara inte orkat skriva. Har precis kommit hem från boxningen, eller jag dansade först sen boxades efter de så nu sitter jag här och har jätte ont i ben hinnorna och ryggen. Måste plugga massa nu också för imorn har jag prov och jag har inte pluggat direkt. Sen ska jag nog kolla på film med min bebis:D

I morgon ska jag till skolan, eller först ska vi på bio med skolan sen direkt iväg o träna fys med Sandra Bredberg så de ska bli riktigt kul o skönt oxå. Sen på kvällen så ska vi träna på öppethus i skolan så folk kan komma o kolla på oss när vi dansar i skolan sen blire bara mer plugg. Snart är de ju lov oxå o de ska bli riktigt skönt. Ska sova riktigt mycket det haha!

Nu blire att gräva ner sig i de här cp häfterna!

<3



Fredag 16/10

Hej!

Nu är jag hemma från Turkiet och de enda jag kan säga är att vi har haft de helt underbart! Solat och badat nästan varje dag och bara njutit. Känns inte lika kul o vara tillbaka till sverige igen nu men jag vill snart iväg igen! Haha Hur har ni haft de här hemma då, i kylan!?

Jag har iaf precis kommit hem från träningen och ska snart äta tacos och plugga tror jag, om jag orkar hah.

Nu ska jag röra mig från datorn.

Pusss!


Onsdag 7/10

Godmorgon!

Allt bra? Med mig är de super åker ju idag. Gud va tiden går fort, nyss var de 5 veckor kvar o nu åker vi äntligen. Halv 6 ikväll går planet men vi måste vara där typ 3 eller nått så jag gick inte till skolan idag för jag vill ha klart de sista.

Igår var vi o dansade bugg i brunnsparken haha. Kom hem kl halv 12 eller nått sånt så hoppade direkt in i duschen och sen ner i sängen. Hah fast de bara var massa äldre där så hade jag jävligt kul iaf, som vanligt haha!

Ne nu måste jag fixa de sista känner mig så himla stressad. Min pappa idiotförklarar mig för att jag packat ner 6 par skor? haha De är faktist nått jag behöver ha med mig! Men jag får inte ens ner handdukar så nu måste jag upp o fixa haha. 

Hörs när jag kommer hem! Ha de så bra här hemma så länge. 

PUSSS! 

 


Tisdag 6/10

Tja!

Nu har jag packat klart allting så nu sitter jag här och har lite resfeber. Åker ju imorn, så imorn kväll sitter jag nere i turkiet, om flygningen går bra såklart haha . Är ju liv rädd för flygningen. Men de ska bli skönt att äntligen få komma iväg. Och vi litar på vädret nu! :)

Ikväll ska jag träna, träna o träna. Ne men vi får se om jag drar iväg till boxningen idag eller inte. Pernilla ska ju inte dit o de blir så stressigt för mig för direkt efter de ska jag och dansa bugg med skolan i brunnsparken hah. Och innan de ska jag träna med gruppen. Så vi får se hur de blir. Nu ska jag vila lite haha .
 
<3


godnatt

Hejhej!

Har inte skrivit på några dagar. Men jag lever! Hur har er helg varit ? Jag har inet alls gjort mycket. Eller har tränat lite, i fredags o idag. I Igår så var jag tog jag de mest lugnt o så. Just nu sitter jag iaf här ska snart hoppa upp i duschen sen läsa igenom till provet imorn igen. Usch orkar inte. Har iaf packat fram lite grejer som jag ska ha med mig till Turkiet eftesom vi åker på onsdag, äntligen! Ska bli så himla härligt, fast ändå tråkigt eftersom jag missar första tävlingen på terminen. Känns lite tungt tycker jag hah . Men de kommer gå toppen för alla mina tjejer de vet jag !:D

Ne nu ska jag kolla lite på datorn innan jag går upp o duschar. Skriver lite imorn.

<3


Fredag 2/10

Godmorgon!

Jag vaknade nyss och jag börjadeför en stund sen så nu är de bråttom, tur att jag får skjuts till skolan av pappa. Somnade rätt sent igår så jag är så himla trött nu. Men jag har bara två lektioner så jag är hemma rätt tidigt idag.
<3


00.06

Fan va fort kl går? Känns som att de var nyss jag kom hem från träningen men nu sitter jag här och försöker plugga lite naturkunskap har ju prov på måndag så nu har jag sanrt gjort klart alla frågor som man ska kunna. Sitter även och lyssnar på musik och läser lite bloggar samtidigt så jag kan ju inte säga att jag ör 100 % koncentrerad på plugget. Men snart ska jag iaf upp till sängen börjar kl 10.20 imorn iaf med engelska.

Imorn kväll, eller aa 5-7 så är de dans träning igen och den sista timmen har vi "kurs" med Frida de kommer bli as kul fast jag könner att jag och pernilla måste sätta ihop hela dansen nu innan jag åker.:/ Aja, vi får se hur de blir med det .

Nu ska jag släppa ut nikita innan jag pluggar vidare.

PUSS!


16.53

Hemma från skolan. Stannade kvar lite efter skolan oxå och gjorde lite religionsfrågor de är därför jag e lite sen hem. Slutade egentligen typ halv 3 men drog därifrån kl 4. Så nu sitter jag här ska snart göra i ordning nånting att äta sen ska jag ju iväg på träningen. Ska möta Pernilla kl kvart över 7 utanför träningen. Idag känner jag mig trött och seg så jag orkar inte skriva mer nu har inget mer o skriva för den delen heller.

På onsdag åker vi!!

<3


Torsdag 1/10

Godmorgon!
Idag är de 1 okt så nu är de verkligen slut på sommaren och de sköna vädret känns de som. OCh iodag invigs de nya bussarna runt 11 eller nått sånt tror jag :p

Har precis tvättat håret så ska snart ställa mig och föna det. Idag känner jag mig lite bättre fast är fortfarande täpt och lite hostig, undra hur länge de ska hålla i egentligen? Ska ta bussen som går tio i 9 eller fem över 9 har inte riktigt bestämt mig än de beror på när jag blir klar.

Idag blir de skola till 4 sen blir de träning kl halv 8. Men mellan de vet jag inte vad jag ska göra kanske blir att plugga lite åker ju på onsdag kväll så vi får se.

Måste börja föna håret nu de tar ju sån tid så hinner inte sitta här mer just nu.

<3


00.00

Jag har insett att de är så jävla mycket som jag saknar nu.
Saknar alla mina brudar speciellt! Dom kvällarna vi bara satt hemma hos mig och gjorde ingenting prata massa skit, de va alltid vi vad som än hände. Men nu är de inte de längre, va hände?
 Allting bara rann ut i sanden.. Alla våra sommar planer, alla party kvällar, alla chillbrudkvällar, alla telefonsamtal om våra problem jaa i stort sätt allt har försvunnit känns de som. De känns som att alla lever sitt nu och de är så otroligt tråkigt. Saknar er tjejer! Ibland önsakar jag att man kunde spola tillbaka tiden då allt var så jävla lätt..
För just nu känns allt så svårt, man har så mycket tankar hela tiden som man inte har så många o dela dom med längre. Ibland saknar man till och med fjortis tiderna då man sket i allt och alla!

Sen började jag iaf 1an då jag träffade ett hel skönt gäng med nya människor och de är ingenting jag ångrar för jag har haft så jävla kul med er alla.
Har träffat många som jag kan dela välidgt mycket med och vi har haft våra roliga klassfester som inget kan slå, de finns ingen klass som är så bra och har de så bra som vi har haft de dom här åren. Jag vet många som vill ha de som vi! Ojuste kom på att jag saknar mina blondies oxå.. Våra kvällar var också nått man inte glömmer, tråkigt att de är som de är just nu. Hoppas de blir bättre snart!

Här får ni några bilder! (har inte bild tsm med alla mina vänner, men här e några)

<3


tjejkvällarna!








SPIA7


RSS 2.0