Onsdag 30/9

Hej!

Vaknade för typ tjugo min sen o nu är jag klar. haha första gången i hela mitt liv som jag är snabb typ. Men gud va trött jag är de känns som kl är 8 och inte 11 ? Ska iaf möta upp becca o sara på stan vid halv 12. Kommer nog inte kunna dansa så mycket idag heller då jag vaknade med helt täpt näsa men jag får hjälpa till på annat sätt.:)

Sne ikväll blire träning och sen hem o göra nån god mat känner jag. Så jag skriver mer sen.

<3

7 dagar kvar!


Home

Nu har jag gjort mat och kollat lite på tv. Kom hem från allting för en stund sen. Först drog jag iväg till dansträningen sen direkt till uppvisningen på conventum där de va nån gymnasie mässa eller nått så vi dansade för att representera samdirott. Dirket efter de åkte vi med taxin dirket till boxningsträningen. Jag kollade bara på idag och för min hals e helt dödad fortfarande. Så fort jag rör mig så hostar jag som jag vet inte vad haha!

Imorn har jag ingenting i skolan. Ska bara möta upp Sara och becca runt 12 imorn för att ha en danslektion på almby för åttor och nior tror jag de var. Sen på kvällen blire dansträning igen. 

Är ju fortfarande ensam hemma så nu måste jag gå ut me nikita.

<3


jag och josse, (bjuder på en snygg bild)


Tisdag 30/9

Godmorgon!

Idag ska jag ta mig iväg till skolan. Kl 11 idag så ska jag och Pernilla, Sara och Becca dansa på nått i skolan igen. Lite kul att vi ofta får göra små uppträdanden. Inte för att man alltid har lust men man får ställa upp för programmet.

Jag vaknade upp med snorig näsa idag också men de får gå idag i skolan iaf. Efter skolan ska jag åka hem fort innan jag har träning igen kl 18.00-19.00 sen 19.30-20.40 så de är lite bråttom där med bussarna för att hinna med. Vet inte om jag är med o kör eller om jag bara tittar på de får vi se efter dansen idag.

Nu ska jag iaf platta håret och sminka mig lite efter att ha sprungit runt som en idiot o letat efter danskläderna, som vanligt. De är alltid så när jag ska ha dom, då har dom förvunnit? 
 
Puss



sommras


Jävla bussgubbe!

ÄNTLIGEN hemma!
Det är exakt så jag känner nu. Var ju iväg på boxningen, satt o kolla eftersom jag fortfarande är förkyld. De är alltid kul o kolla på men ännu roligare o vara med.
Efter den så gick jag iaf till bussen för att ta den hem.
Och så finns de ingen automat som man kan köpa buss biljetter i, som vi måste ha för att få åka buss efter kl 7. Så jag gick vidare längre bort på gatan där fanns de inte heller nån o inte på andra sidan heller.
Jag väntar till bussen kommer och säger till till chauffören, vet ni vad han först säger?
Skyll dig själv? haha jag vart så jävla sur, vadå skyll dig själv? Hur kan man säga så när de är dom som vill att vi betalar me biljetter men de finns inte tillräckligt med automater?
Så jag var på väg ut igen då frågade han var jag skulle o så sa han att jag fick gå av där o gå o köpa en biljett o sen visa honom. så när vi var vid min hållplats så gick jag fram till honom o ba aa väntar du här nu då, så går jag o köper en! Då öppna han bara dörren o typ skrattade o sa Hejdå?
Jävla idiot gubbe säger jag bara han ville säkert bara visa sin makt eller nått sånt skit. usch va jobbigt de kommer bli nu när man inte kommer kunna betala alls på bussarna utan bara med mobilerna och automaterna, Dom lär ju sätta upp fler iaf!

Och inte nog med de så började de spöregna när jag skulle gå hem så nu är jag helt dyngsur! ås jag ska hoppa upp i sängen o kolla på film nu!

<3


Cocoo.se

Lite snygga smycken från Cocoo.se. Jag vet jag älskar svart, nitar osv. De där lite rockiga haha.

Men tycker ni inte att dom är snygga?!




nagelstyling

Vad nyss inne på Fokis blogg och kollade lite och hittade bild på hennes naglar hon hade för ett tag sen, och hur coola är inte dom då? Alla borde piffa till sina naglar värsta coolt. Okej de kanske är lite för stora grejer o lite jobbigt att ha dom på sig men bättre än att låta dom vara korta o fula som mina naglar just nu. Korta och tråkiga är vad dom är. Måste nog köpa hem lösnaglar o lite sådär o fixa mina naglar. Måste ha lösnaglar för mina egna vägrar o växa, dom går bara av hela tiden. haha undra om de är för att jag hatar mjölk? För de sägs ju att dom blir starkare av de haha.




 

Om ni vill beställa nagelstyling kan du gå in på nail4you.se


Måndag 28/9

Godmorgon sötisar!

Nu har jag gått upp från sängen äntligen, somnade ju inte förens kl halv 4 igår. Har precis tjockat i mig min choklad pudding så snart ska jag upp i duchen och fräscha till mig lite. Sen ska jag sminka mig o fixa lite här hemma. För nu ska jag va ensam hemma fram till på fredag tror jag de blir om itne pappa kommer hem tidigare. :) Han är ju i Arvika igen och fixar me restaurangen. Så ikväll blire att åka buss fram o tillbaka från träningen, fy va jobbigt! haha.
 
Duschen väntar!


10 dagar kvar!


lägg dags

Haha nu har jag precis gjort i ordning lite chokladpudding som jag ska äta imorn när jag ligger i sängen hela dagen. Jag har egentligen nyttihetsvecka varje vecka men när man e sjuk så får man äta lite extra. Har inte ätit bra å flera dagar för att jag itne känt någon smak så nu ska de ätas chokladpudding! Haha!

Nu ska jag bara släppa ut nikita innan jag hoppar upp i duschen innan jag lägger mig i sängen o glor på film.

<3


carro&gabbi

Juste, jag glömde gratta min tjejer som kom 2a igår på deras försat tävling den här terminen!
Ni klarade er helt utan mig hjälp hur bra som helst ju! Nu äre bara att ni fortsätter såhär tycker jag så tar ni era två sista prickar till star nu också!

<3


carro&gabbi


Söndag 27/9

Hej!

Hur är det? Jag är fortfarande sjuk, näsan är fortfarande täpt och de kliar o gör ont i halsen:/. Imorn tror jag inet att jag drar till skolan. Är sjuk + att jag har prov som jag inte alls haft lust att träna till eftersom jag bara velat ligga i sängen hela dagen och hostat typ. Men nu sitter jag här och spelar lite spel på datorn. Kom precis på att jag är lite hungrig också, har bara ätit 2 mackor idag. 

Först ska jag äta nånting sen ska jag nog lägga mig och titta på en film eller nått sånt mysigt och väna på at pojkvännen kommer hit! <3

pusss!  


11 dagar kvar!


Sov sött

Nu är jag hemma från Sandra, gick dit vid 9 eller nått o hjälpte henne o plugga. Nu har jag precis duschat var tvungen o göra de direkt när jag kom hem. Jag börjar ju 8 imorn? kommer vara helt död hela dagen typ.. Jag känner att jag typ är sjuk också har hosta och förkyldning på ingång:/ Väldigt tråkigt om jag blir sjuk till helgen ju .

ne men nu måste jag föna håret innan jag lägger mig.

Sov så gott sötnosar ;)

<3


Onsdag 23/9

Tja!

Imorse drog jag till skolan kl 8 och så hade jag bara en lektion så jag slutade tjugo över 9 och så kommer de fortsätta typ varje onsdag! Eller nu ett tag så ska vi itne han ånting alls på onsdagar så jag e är helt ledig några ons framåt. Efter de drog jag iaf hem och sov. Känner mig lite halvt seg så jag sov till kl 4? Haha men iaf så åkte jag till träningen kl 5 o nu är jag hemma. ska äta nånting sen ska jag nog bara lägga mig i sängen o kolla på tv eller nått sånt.

Imorn har jag skola från kl 8.00-16.00! Vem orkar lixom haha . men efter de ska jag nog gå runt lite på stan o kolla lite kanske köpa nått nytt. Sen på kvällen ska jag och pernilla träna loch efter de följer hon med hem till mig och sover här! Så de blir en liten mys kväll imorn, de behövs för de va ett tag sen nu.

Vad ska ni göra imorgon? :)

<3



Söndag 20/9

Hey!

Har precis kommit hem från dansskolan, eller typ nyss haha. Åkte upp vid halv två var lite sen men skulle ändå inte vara med för att jag har så jääävla ont i huvudet! haha. Har ju inte skrivit på hela helgen så nu får ni lite uppdatering på vad jag gjort.

Fredag: Då var jag med Mazen och åt tacos och bara har de allmänt mysigt sådär:) snart åker vi till Turkiet!!! :D

Lördag: Var hemma hela dagen typ och hade dö tråkigt innan anna ringde o frågade om vi skulle ses. så hon kom hit och satt o snacka massa skit med mig hela kvällen iaf så de var jätte mysigt!

Nu väntar jag på att pappa o dom ska komma hem så jag kan få lite mat snart!
<3





boxningsträning

vad gör ni allihopa? :) själv vaknade jag nyss och ska snart dra mig iväg och träna. Ska träna boxning ikväll haha första gången på flera år! Jag ska snart träffa Pernilla där borta så jag måste röra mig snart. Men iaf så kommer jag dö för boxning är så jävla jobbigt haha.

idag i skolan iaf så kan jag inte säga mer än chili krig! haha jag fick gå till skolsystern o hon fick spruta hela mitt öga med ögongrejs! Så sminket flög av och jag hade inte lite panik för att de sved så jävla mycket! Kunde knappt öppna ögat heller och så vart jag helt röd runt ögat ne fy! Aldrig mer ska jag röra en sån där blomma med små mini paprikor haha!

<3


Torsdag 17/9

Godmorgon!

Nu ska jag snart dra i väg med bussen till skolan. Börjar kl 8 idag med att dansa bugg haha! Sen slutar jag kl 4.  Ååh vet ni vad jag gjorde nyss? jag släppte ut hunden på altanen o sen så skulle jag gå ut för o hämta honom o då råkade jag trampa i en sån där äcklig brun stor, tjock snigel!! uuusch haha. Ne fy va äckligt de var!

Men nu måste jag iaf sminka klart mig. Så ha en bra skoldag/dag!

<3


onsdag 16/9

Hello!

Hur är det med er? med mig är de helt okej, är otroligt seg bara har varit hemma hela dagen eftersom jag är ledig. Sitter här nu och har precis lämnat in ett arbete som jag nyss gjort klart. Så snart ska jag iväg och träna. Min buss går om 40 min typ. men innan de blire mat hah har inte ätit nått på hela dagen!

Igår blev de bara en myskväll hela kvällen med min baby och ikvll vet jag inte om de blir samma sak :)
men nu blire iaf mat och sen träning!

pusss


nyvaken

Nu har jag vaknat, haha jag somnar alltid när jag lägger mig i sängen. Mitt öga har svullnat upp!! Asså de är typ kletigt, svullet de svider och är rött. usch känns som nån liten infektion, eller jag vet inte vad de är. haha är fan rädd att jag ska bli blind eller nått sånt. Ne men vi får hoppas att de är bättre till imorn.

Imorgon har jag bara en lektion så jag bärjar kl 14.10 och slutar 15.30 sen har jag träning kl 17.00-19.00. Sen efter de hoppas jag att jag får träffa M. :)

<3




Torsdag 10/9

tjatja!

Nu är jag äntligen hemma från skolan. Jag är så sjukt irriterad! för idag hade vi ju värsta hål timmen för att vi skulle ha en lektion efter så vi satt på scandic och väntade o väntade i flera timmar. Sen när vi väl kommer till skolan så säger hon att ja nu kan ni läsa era böcker? De kan vi ju för fna göra hemma? Så vi fick gå hem iaf, asså ååh! Och sen finns de ju vissa andra kärringar som går mig på nerverna usch! Nää men nu ska vi itne vara såna. :)

Nu ska jag iaf göra klart lite plugg innan jag gör nånting annat. vad som händer efter de får vi väl se.

Puss!


sovgott

Nu går jag upp och fixar mig för sängen tror jag. Inte för att jag kommer somna i första taget men man få ju alltid försöka. Börjarju som sagt kl 8 imorn och bussen går halv 8 så de blir väl att gå upp halv 7 imorn dårå. Många av er sover säkert redan men vi hörs imorn:)

godnatt!


'


...

Vad gör ni? Själv sitter jag här och lyssnar på musik har precis duschat och fräschat till mig lite. Shit va tråkigt jag har.. har inte gjort nånting alls på hela dagen. aja får väl lägga mig tidigt ikväll för imorn ska jag till skolan. Börjar kl 8 imorn! Döda mig snälla kommer aldrig komma upp hah. Imorn måste vi försöka komma lite längre på vårt projektarbete också.

ne nu ska jag gå ut och prata lite med becca och linnea, kanske blir på lite bätter humör då.

<3



Medina-Sagoland
En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm


Onsdag 9/9

Idag har jag inte gjort nånting alls. Vaknade upp vid 12 av sura sms inet de roligaste när man vaknar men iaf så var jag inte i skolan idag. Hade ändå bara en lektion där vi skulle läsa o lite sånt skit hah . :) Fast jag gick föresten upp kvart över 7 imrose och väckte mina små syskon och skickade iväg dom till skolan. Jag fick göra de eftersom pappa är i Arvika och kommer nog inte hem förens ikväll.

Idag ska jag nog plugga lite o sen så får jag väl se vad jag gör utav kvällen. Har iaf ingen träning sen så vi får väl se.

Imorn så har jag typ 2,5 timmars hål i skolan så då ska jag, becca, pernilla och sara nog dra iväg och äta lunch på scandic hotell. Vi har ju våra present kort där. Vi fick ju de + 5 bio biljetter var när vi dansade på en grej inför massa lärare som vår rektor fixade hah!

<3


Måndag 7/9

HEJ!

Har precis kommit hem från skolan, eller aa för typ en halv timme sen. Fick skjuts dit av pappa imorse sen hade jag en lektion o sen drog jag och åt lunch med mazen på shanghai. Sen gick ajg tillbaka till skolan och hade en lektion till sen slutade jag :) men nu ska jag gå upp och vila lite är helt död, haha för trött! Ska nog fortsätta läsa min bok. Har läst 160 sidor nu.;) vill bli klar så fort som möjligt så jag slipper tänka på de mer sen!

Ikväll ska jag nog träffa Sandra en stund och sen Mazen tror jag, ja vi får allt se!

<3


Söndag 6/9

Heej!

Nu är jag hemma äntligen. Åkte iväg och tränade imorse kl kvart över 1. Skulle haft träning med Dermot, men han var ju självklart sjuk. Så vi fick träna oss själva. Sen drog jag och Gabbi på stan och kollade lite innan vi drog till video biljarden där jag solade i typ 20 min, första gången sen nyår så de va skönt kan man säga! men de är ju så himla dyrt ? eller 20min för 80 nånting.. Men men haha de är väl värt de i slut ändan. När man är brun så känner man sig fräsch iaf.:) Direkt efter då så åkte jag hem till Sandra och satt där o pratade massa medan hon städade sitt rum oså. Sen efter de har jag inte hunnit gjort så mycket, Har pratat lite med emma i telefonen bara. :)

Nu ska jag nog hoppa in i duschen snart, om jag inte ska gå ner och umgås på altan lite med becca. Hm jag får väl se så hon inte är upptagen :)

puss!


puss och godnatt

Nu går jag och lägger mig. Ska nog försöka börja läsa boken på 350 sidor som ska vara klar om några veckor. haha lika bra o börja nu ananrs gör jag de ju inte alls. Någon som läst boken flyga drake? De är så den heter iaf, har hört att folk börjat gråta när dom läst den så jag får väl se om den är så hemsk som de säger. Men vi hörs imorgon. Ska försöka skriva nånting innan min träning imorn iaf.

Godnatt på er allihopa!


här får ni se en snygg bild på jennifer och mig från tjeckien! haha


Gwyneth Paltrow VS Mischa Barton

Vem tyckte ni bar upp klänningen bäst, Gwyneth eller Mischa?


Hemma kväll

Halloj!

Jag drog aldrig hem till Sandra för de blev massa strul. Jag åkte iväg med pappa, gabbi och tanja och handlade massa mat o så i ställe. Så vi har nyss ätit kyckling, pommesfrites och bearnaisesås, jätte gott. Blir nog en rätt tidig kväll ikväll för imorn tränar jag kl kvart över ett. Men innan jag lägger mig ska jag ta en promenad med Nikita.

Blir inte så långa inlägg o så idag men de får duga, lite bättre uppdatering får ni ju iaf:)

<3


nu drar jag

Nu är jag helt klar för idag hah så nu drar jag hem till sandra en stund och tare lite lugnt :) är tillbaka ikväll, för jag vet inte vad jag ska göra då än. Vad ska ni göra ikväll då?

ne nu drar jag vi hörs sen!

<3



HAHAH här får ni se en jätte gammal bild på mig och sandra gullet!


Lördag 5/9

Godmorgon!

haha jag vet kl är över 3 och jag vaknade typ nyss!! Jag har inte riktigt vänt om på dygnet än men de kommer väl snart hoppas jag. Det där med sommarlov är lite farligt när man väl ska börja skolan sen. För på loven kan man sitta ute hela nätterna för d blir ju aldrig riktigt mörkt man har lixom inte riktigt de där tidsbegreppet hah. :)

Nu längtar man ju verkligen till hösten, för de ska antingen vara mitt i sommarn eller mitt i hösten inget mitt emellan. Hösten är alltid så himla mysig med alla halsdukar, mysiga koftor osv.

32 dagar kvar till Turkiet!! :D

Nu är de frukost som gäller, och så ska jag försöka ragga upp någon av mina vänner som jag kan umgås med ikväll!

<3


pernilla och jag ;)


godnatt!

Haha nu har jag tränat klart Gabbi, hon fick träna till kl 1 så nu är hon helt död. Vi hade inget för oss så vi satt och lyssna på musik och blev lite taggade till att träna så vi byggde på lite på hennes dans. ne nu är jag oxå skapligt trött så jag ska nog också krypa ner i sängen, innan de ska jag nog släppa ut nikita:)

men sov så gott hörni!

<3


vad tycker ni tjejer?

Okej nu kommer vi till ett problem som jag tror många tjejer har, dom tycker att dom är "tjocka". Många tycker att de har stora lår, stor rumpa, tjock mage ja allt va de nu kan vara. Många skiter i att äta överhuvud taget, tro mig jag vet. Jag brukar också få knäppa preioder då jag står på vågen 3 ggr om dagen, inte äter nått på flera dagar så jag tycker att jag väger för mycket eller skriver upp min vikt i handen för att inte äta mer den dagen? Jag vet att de låter helt sjukt men jag är nog inte den enda. I 18 års åldern så märker man att fler och fler av ens vänner känner på samma sätt. Man ska ju egentligen tänka, ehh skit samma man lever bara engång låt mig äta vad jag vill? man ska vara nöjd med sig själv och känna att man ska få äta va man vill, men till en måtta. Och jag satt och tittade runt lite nyss och hittade bilder på bl.a. nicole nichie då hon var som smalast, och erkänn nu tjejer de är inte alls snyggt att se ut som de på bilderna?

Så försök att inte tänka så mycket för de är inte snyggt att se ut sådär! De är snyggare att ha lite former! ;)






hemma från träningen

Nu är jag hemma från träningen, var där och gjorde lite dans med pernilla bara och så hjälpte jag gabbi såklart. Känner mig lite trött och hängig nu så ikväll ska jag inte göra så mycket, pappa är i i arvika i restaurangen så han kommer hem senare ikväll så jag ahr små tjejerna här hemma så länge :) och jag skickade nyss iväg dom för att köpa pizza o lite så.

vad ska ni göra ikväll?

ne nu ska jag snart hoppa in i duschen.

pusss


Side village

Föresten så är det hit jag ska åka i en vecka, :)




4/8

godmogon!

Har precis klätt på mig o lite sådär så om ett tag ska jag dra mig iväg till skolan men jag känner mig helt seg i hela kroppen, kanske börjar bli sjuk igen? jag spydde ju i söndags natt men nu känns de mer som feber, sånt som går runt just nu. Hoppas verkligen inte de för de är ju de värsta som finns. hah hatar att vara sjuk. Jag har så himla lätt att bli de också så de är ju inte de bästa. men iaf så får jag väl se hur jag känner mig sen.

Om en måndag och några dagar så åker jag iväg till turkiet i en vecka! fan va jag längtar! hah jag som tjatat så jävla mycket om att jag vill iväg:) åker då den 7e okt. Så jag missar en tävling den 10e, men haah de är de fan värt!

Ne nu ska jag fixa de sista, ha en bra dag!

<3


RSS 2.0