Valborg

Nu är jag hemma igen och ska börja fixa iordning lite inför ikväll. Det är Mazen, Wada, Carro, Sara och hennes pojkvän som kommer hit ikväll och grillar och festar lite:) Så de blir nog lite kul sådär. Haha

Idag har jag bara varit i skolan. Började ju med att kolla på ryska landslaget i gymnastik och det är helt sjukt hur viga dom var!!! haha dom kunde ju nudda deras huvud på arslet ju! :D Ne men de har varit en skön dag inte för mycket o göra och imorn är vi ju lediga! :D

Vad ska ni göra ikväll ?


Torsdag 30/4

Godmorgon!

Idag är det valborg! Så ikväll blir de väl att hitta på nått kul, har varit lite funderngar på att dra ut och grilla oså. Men vi får se. Nu sitter jag iaf här och har precis duschat så nu måste jag skynda mig jätte mycket till skolan. Ska ivg och kolla på nån rysk gymnastik. De ryska landslaget har tydligen kommit till vår skola osådär . Ska bli lite häftigt ;) hahah. Ne men de är ju så himla viga i ryssland. Men idag är de en rätt chill dag i skolan iaf. Brukar vara den värsta men nu är de massa lektioner inställda så de blir bra.

Igår så hade jag ju ingen träning på kvällen utan tränade i skolan i ställe. Och vi var ute och sprang massa. Det gick väl bra nu har jag träningsvärk i nästan hela kroppen haha. Jag har typ fobi för att springa hatar känslan. Usch. haha men de gick iaf. Så nästa onsdag blir de också springning för vår del:) Väldigt bra träning inför SM och EM så man får tänka på de positiva :) Efter skolan åkte jag hem och sov lite och umgicks med älsklingen.

Nu måste jag skynda mig .
Ha en bra dag!

PUSSS!

Onsdag 29/4

Godmorgon!

Sitter fortfarande i sängen. Vaknade precis och nu ska jag skynda mig för bussen går halv. Ska ut och springa nu på morgonen och det behövs väl.:) Det jobbigaste är att jag har lite ont i halsen nu och har haft de dom två sista dagarna. Speciellt på morgonen så jag har ju blivit lite rädd. När jag var yngre så tränade jag även om jag var sjuk men nu är de ju folk som har dött av det och massa så nu vill man ju vara mer försiktig.

Idag har jag ingen träning efter skolan så jag ska bara hem och slappa! :p Skulle verkligen behöva plugga men de orkar jag inte göra på min enda lediga dag. Så vi får väl se om jag hittar på nått kul haha.

Ha en bra dag ! :)
<3

2007!!

Haha! Hittade den här gamla bilden på mig och Emma. Den är tagen år 2007 i mars nångång haha. Va glad man såg ut då haha. Där hade man långt hår o grejer. Saknar tiderna för mycket! :D


Tisdag 28/4

Hejhej!

Det var ett tag sen. Jag blir bara sämre och sämre på det här nu när det blir finare väder. Då vill man ju inte sitta inne vid datorn precis:p Man vill ju ta vara på de fina vädret och äntligen få njuta av solen!

Kom hem för en stund har varit i skolan och gjort engelska nationella. Vi skulle skriva en uppsatts asså fyfan! Engelska är det värsta jag vet. Nånting jag inte alls är bra på så jag hoppas iaf på ett G! :) Sen efter skolan skyndade jag hem till mamma och där fick jag mat innan min träning som började kvart i 5. Så för att hinna dit så fick mamma skjutsa mig och nu är jag hemma:)

Ska kanske träffa Sandra en stund sen när hon kommer hem för Mazen drog nyss. Han skulle iväg med sina vänner och kommer ikväll så då kan jag passa på att träffa mina vänner också! :D 
 
Så nu ska jag ta och ringa henne. Skriver kanske nått mer innan jag lägger mig sen!
<3

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan har blivit fotograferad efter bråket och allt med Sam och hon ser ut att vara strax under 30 istället för 22år. Hon är ca 10 kilos underviktig och det sägs att hon bara äter dålig mat och röker hela tiden. Usch det ser inte alls bra ut. Ser ut som att hennes armar ska kunna brytas av på mitten. Vi får iaf hoppas att hon inser snart att de här inte funkar i längden.
För ingen vill väl se ut sådär? :/

Lördag 25/4

Hejsan!

Kom precis in, har suttit ute i solen ett tag nu så nu är jag fräkning;) haha . Vaknade vid 12 och kände att jag egentligen skulle behövt sova ännu mera men de kunde jag ju inte när jag såg hur skönt de var ute :p Så ikväll blir det nog lite grill och mys hemma hos mamma med älsklingen :)

Igår firade vi ju Bella hemma hos henne och det var jätte kul! Kom dit vid halv 8 sen drog vi därifrån vid halv 12 kanske kommer inte riktigt ihåg va kl var exakt. Kul hade vi iaf. Sen drog vi upp till stan där all skulle vidare till klaras osv så jag och Sandra drog också vidare. Sen kom M och hämtade mig på stan iaf. idag har jag ju inte spec skönt skavsår om man säger så haha . Så himla ont kommer inte kunna ha på mig skor på flera dagar haha.

Nu ska jag fortsätta vänta på M, han är i väg och hjälper pappa med en sak sen ska vi vidare till mamma. :)

<3

Fredag 24/4

Heey! :D

Äntligen Fredag! Hur är det idag? Här är det underbart! Finsate vädret idag hur skönt som helst. Har varit i skolan idag och lyssnat lite på läraren som gick igenom ett arbete sen drog jag och Sara o köpte present till Bella som har fyllt år. Ikväll blir det party för att fira henne så de blir nice.. :)

Men innan de ska jag iväg och träna i en och en halv timme sen skjutsar mamma dit oss. Men först ska jag in i duschen och sen fixa lite . Men jag tar nog med mig kameran om jag kommer ihåg haha.

Pussss


snart tillbaka :D

Nu har jag hunnit duschat och gjort vofflor till mina små syskon och ska iväg och träffa sandra en stund. :) Sen ska jag mysa med min älskling.

Imorn blir det nog skolan om jag inte får en tid hos vårdcentralen eftersom jag har ont i mitt ena öra, o har typ haft de i 1 veckas tid. :/ Sen kl 5-7 är det träning med brudarna. Ska göra om lite i gruppdansen och så. De blir nog perfekt:D haha

Ska röra mig nu skriver mer sen..
Ha de så bra så länge.

<3


Hot or not?

Vad tycker ni om Vanessa Hudgens våroutfit?

Hon har setts ute med sina solbrillor, sina gladiator skor och en lång rutig shorta som nästan täcker hela hennes kort jeansshort. Jag tycker att det här var hur snyggt som helst. Hon ser verkligen vårig ut i sina kläder. Hon verkar redo att möta våren nu! Själv passar jag inte i shortor men det gör hon!Så jag tycker att det är HOT helt klart.

Är det HOT or NOT?


ååh saknart!

Satt och kollade lite bilder förut och hittade dom här! haha Dom är säkert iaf 2-3år gamla. Ååh va man saknar dom tiderna vi verkligen var alla på dansen. alla umgicks med alla, stora som små, dom bästa som dom sämre. Saknar det som fan hah men nu äre bara att titta tillbaka på bilderna och minnas ;)














Onsdag 22/4

Hej!

Jag har inte uppdaterat på ett tag nu för jag har inte haft ork heller tid:p Min syster har kommit hem nu så i måndags var jag iväg med henne och mamma på marieberg för o kolla lite. Hon fick ju åka runt på rullstol där inne hah. Fick med mig lite grejer hem iaf. Det behövdes kan man verkligen säga.

Igår när jag vaknade mådde jag skit! Tänkte stanna hemma men gjorde inte det, tänkte att de va lika bra att ta sig iväg:) Efter skolan gick jag runt lite med Sara innan träningen skulle börja. Sen så "tränade" vi från kvart i 5 till 6. Blev mest massa snack men det är nödvändigt just nu om man säger så.

Idag mådde jag inte bra så jag stannade hemma. Sov brevid älsklingen till 12 eller nått sen drog han hem och fixade lite och jag fortsatte sova. Har inte gjort så mkt mer än de haha. Vaknade för typ en timme sen så nu ska jag hoppa in i duschen innan jag myser lite med älsklingen:)

Pusss!

Söndag 19/4

Heej!

Nu sitter jag här hemma helt död efter gårdagens danstävling!  Men det gick jätte bra. Vi kom 2a i gruppen:D:D:D Vi är så himla nöjda eftersom de var så många duktiga grupper med. Vi var ca 16 grupper i A-klass 16+. Det kändes lixom som en extra peppning inför EM och SM eftersom de inte gick så jätte bra sist. Eller aa vi kom ju 5a då. Men iaf, i paren kom jag och Pernilla på en 7e plats. Och vi är också otroligt nöjda. Jag hade typ ont i halsen och sträckte mig under tiden men det fick inte hindra mig för de. Okej det är otroligt jobbigt att dansa i superstar men det kändes fortfarande som vi var värda den där 7e placeringen!:D Och så vill jag säga grattis till lilla Carro (gabbis parkompis) som kom på 1a plats i guld! :D Vi kom hem kl halv 2 i natt och jag var helt slut. Älsk väntade på mig här hemma och vi somnade typ direkt.

Vaknade av att min syster kom hem, äntligen! :) Så jag drog ner för o sitta o prata lite med henne. Så jag har inte gjort så mkt mer idag haha, har världens träningsvärk i nacken och jätte ont i min sträckning i ljumsken:/ Så nu ska jag vila. Bilder från tävlingen kommer senare:)

Pussssar!


Tävlingsdax!

Nu har jag packat allting tills imorn, fixat maten och allt annat. Så snart måste jag hoppa upp till sängen. För bussen går kl 6 imorn bitti så jag måste vakna runt 5 för att hinna duscha o allt :p Så nu ska jag och älsklingen upp o kolla lite tv och bara mysa innan vi sover.

Imorn kommer jag inte kunna skriva nånting förens jag kommer hem. Tävlingen beräknas vara slut vid ca 21.00 men det kan vara förseningar osv. Och tävlingen är i Falun så det tar ju ett tag innan vi kommer hem. Men ni får ha en jätte bra dag imorgon alltihpa. :)

Godnatt och Sovgott för de ska jag:D
<3



Fredag 17/4

Hej!

Kom precis hem från isshowen vi var på idag. Jag höll på och frysa ihäl där inne! hah de höll på i 2timmar i en kall ishall hah. Men de var väl en bra show iaf:)

Nu håller jag på o värmar lite mat. Drog in på Willy:s innan jag gick hem och köpte en fryst lasagne som jag får äta. Jag har ju varit ensam hemma 3 nätter nu eftersom mina syskon är hos mamma o pappa är hos Gabbi. Så de blir o laga/fixa mat själv haha. Inte alltid man lagar själv som sagt.

Idag ska jag inte göra så mycket. Har ju egentligen träning ikväll men eftersom de är tävling imorn så måste jag vara hemma o vila Och det är ju rätt mysigt väder ute idag så de kanske blir grillning. Får väl se har iaf inte så mycket planerat.
Nu är maten klar, skriver mer sen:)

<3



Godnatt!

Nu har vi precis kollat på lite tv och ätit mat :p Så nu blire nog sängen, ska försöka sova så jag orkar imorn. Börjar ju iof kl 11.40 och vi ska bara kolla på en isshow men ändå. Sen hoppas jag på att min syster får komma hem från sjukhuset imorn också! 

ne föresten nu ska jag sätta på nån bra film innan vi sover M och jag :)

godnatt alla sötnosar! <3



Torsdag 16/4

Sjukhuset gör mig illamående och jag blir helt svag i hela kroppen av att vara där . Hälsade på Gabriella för en stund sen och de var då jag kom och tänka på hur äckligt det är. Det luktar helt instängt och äckligt. Nee fy på ett sjukhus ska jag absolut inte börja jobba när jag blir äldre!

Har iaf varit hos henne idag och jag tycker föööör synd om henne:( Jag började nästan gråta när jag såg henne med den där grejen på benet. Fatta att inte kunna böja på benet på 6 veckor. Och jag skrev ju vad som hade hänt. Men när jag såg bilderna på hur de såg ut så vart de ännu värre. Det var ca 3cm mellan knäskåls halvorna:/ Hon låg iaf bara där och kolla på tv såg hur trött ut som helst. Satt där med henne i nån timme innan jag drog iväg på träning med Pernilla. Vart inte alls mycket gjort satt mest och pratade och stretchade.

Nu är jag hemma och ska äta lite mat snart. Älsk är här så måste umgås lite med honom.

Skriver mer sen när jag har tid.
Pusspuss!


gabbi på sjukhuset :(


Onsdag 15/4

Tjatja!

Vad har ni för er? Själv kom jag precis hem. Har varit i skolan och haft fyspass. Vi körde massa boxning idag. Det är ju typ det roligaste som finns när man har fys:D Eftersom jag själ gått på de förut så är det ju lite kul, man får ur sig alla aggritioner man har inom sig. Efter att kört de så drog jag upp på stan med Sara,Becca och Charlotta. Köpte skorna jag pratade om igår. Ska försöka komma ihåg att ta kort på dom sen:p Dom är iaf från H&M haha.

Senare idag ska jag iväg och hälsa på Gabbi som opererats idag. Hon har inte vaknat riktigt än sså vi ska dit när hon gjort de. Pappa har varit hos henne hela natten. :( Efter de ska jag nog bara ta de lugnt med älsklingen eftersom att skolan börjar som vanligt imorn. Kl 8! Värsta mördar dagen första dan också inte kul.

Nu ska jag laga lite mat till mig o mazen. Han är ute me Nikita just nu men han får väl äta när han kommer in:p  

Ha en bra dag iaf!
PUSSS


tjockis på stranden! haha:D

Sovgott allihopa

Nu ska jag lägga mig brevid baby som redan sover. Haha ska iväg på ett fyspass imorn bitti som börjar kl 10. Är ledig från skolan imorn men valde att dra dit iaf.:) Så skriver mer imorn när jag kommer hem. Ska nog förbi HM först och och köpa mig ett par skor om dom har kvar dom.

Godnatt allihopa, sovgott! <3

Om mig

Hittade en lista på nåns blogg som jag tänkte att jag kunde göra.:p Så ni får veta lite mer om mig. Är det nått mer ni vill veta så är de bara o fråga! :D

 Lovar du att vara ärlig? Självklart!
Du heter: Nathalie
Smeknamn: Natta

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Titanic låten typ hah.

Beroende av: Min pojkvän, familjen, vänner och dansen

Vad tror folk om dig?: Att jag är värsta bitchen kan jag tänka mig att folk tror haha.:p

Stämmer det?: nejnej!
Vad får du oftast komplimanger för?: Ögonen tror jag.

Vad säger du för att imponera på någon?: Beror väl lite på sammanhanget.
Hur imponerar man på dig?: Man är sig själv.
Brukar du skratta för dig själv?: Det händer väl, sitter alltid och små ler lite när jag läser endel sms o så:p

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: det står bara :(.
Var bor du?: Örebro.
Trivs du där?: Ja de duger väl, finns väl bättre ställen kan jag tänka mig .
Äger du några converse: Ja, men för stora.

Sprit, cider, vin eller öl: Cider och Vin.
Brukar du bli för full: Händer väl ibland hah.

Är du allergisk mot något: Nej.

Hur svarar du i mobilen: HALLÅ!

Antal timmar sömn inatt: 12 typ haha. Kan sova hur mycket som helst!
Brukar du komma i tid: Typ aldrig!
När mår du bra: När jag är glad. När allt bara känns bra:p

När blev du fotad senast: I lördags! När vi var hemma hos mormor, mina syskon gick påskkärrningar då ville hon ta kort på mig också ;)

Hur känner du dig nu: Trött.

Vanligaste färg på dina kläder: Svart.

Vad tycker du om fötter: Äckligt. Har typ fotfobi eller va de heter.

Vad saknar du: Min mamma, fast jag träffade henne igår hah!

Hade du en bra kväll igår: Ja de hade jag väl. Alltid bra med älsklingen min:)

Favorit dryck på morgonen: Apelsin juice.

Rakar du benen: Självklart!

När brukar du oftast gå och lägga dig: Nångång mellan 12 och 2.

Är du blyg?: Ibland.

Sysslar du med någon idrott: Discodans.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja de gör jag!

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Stå upp och kissa ;) hahah nee jag vet inte faktist:D

Är du nöjd med ditt liv: Ja det är jag verkligen. Har allt jag behöver!:)

Är du bortskämd: inte enligt mig själv, men enligt alla andra haha.
Vad gör du i morgon: Drar upp kl 9 och åker iväg o kör ett fyspass i skolan.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Vet inte riktigt. Jag gillar Mary-Kate Olsen. Men om hon är världens bästa förebild vet jag inte.
Vad längtar du till?: Sommarlovet.

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja, bästa!
Vad använder du för shampoo?: Lite olika.

Hur gammal är du: 17

Tycker du om någon just nu: Ja de gör jag! :)

Gröna eller röda äppeln: Dom ska vara riktigt gröna och hårda.

Gillar du golf: Nej inte direkt min grej kanske.

Vilken tid gick du upp idag: 12 typ.

Har du sovit i din egna säng inatt: Yes tillsammans med älsklingen.
Har du strumpor på dig nu: Ja de har jag.

Är det okej att gråta: Ja klart de är. Känner man för o gråta så ska man göra de.

När grät du senast: Det var ett tag sen, har inte så lätt för o gråta faktist.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa massor.

Bär du glasögon eller linser: Nej.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej.

Har du piercing: Öronen, Läppen, Naveln och näsan.

Vill du gifta dig: Ja nångång vill jag nog det.

Vill du ha barn: Jaa!

Solar du ofta: Nej, sist jag solade solarium var på dagen innan nyår. På sommarn solar jag mycket.

Är du bra på att laga mat: Haha, ibland är jag väl de. Ibland lyckas man, men inte alltid.
Är du flygrädd: Nja, blir räddare o räddare för varje gång.

Hur vig är du: Rätt så vig är jag väl:p

Är du musikalisk?: Nee, inte direkt.

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten.

Vilken är din favoritglass: Twister.

Tror du på ett liv efter döden: Jag hoppas.

Tycker du om sushi: Nej fy!
Vad äter du helst när du ser på film: Chips eller godis.
Har du tandläkarskräck: Nej.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvälls helt klart.

Vilken ögonfärg har du: Grön.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: A.

Biter du på naglarna: Ne, eller händer väl nån gång. Hah inte bra jag vet!

Röker du: Ne, inte på hel tid.

Hur ofta tränar/motionerar du: Väldigt ofta.
Senaste låt du hörde: Nån turkisk låt som baby lyssnade på haha.:p




 


:(

Jag tycker så synd om min lilla syster just nu:(. Hon skulle ju åkt med på VM i juni och tävlat i singeldisco. Och nu kan hon inte det för hon ligger på sjukhuset med en knäskål som är sprucken i mitten. På hennes gympa träning idag skulle hon göra en handvolt på lite hårdare golv. Och då när hon tog satts och precis skulle göra handvolten så vred sig hela knät. De vart väl värsta trycket i knät och de gick sönder :( Nu ska hon opereras imorn och kommer inte kunna träna på 2-3 månader. Jag tycker så synd om henne. Nu missar hon både tävlingen på lördag, SM och VM... Dom hade nya kläder klara tills på lördag o allt. :(

Krya på dig nu Gabbi, min lilla stjärna! :)
Jag älskar dig!
<3<3<3


Outfit

Har inte haft så mycket för mig så satt och fixade lite med några outfits. Här har ni en av dom. Rätt enkelt men snyggt :)





Mary-Kate Olsen

Ååh den här bilden på Mary-Kate gillade jag! Hon var så snygg med en vanlig grå t-shirt till ett par röda läppar och röda naglar. Och sen massa smycken till det. MK behöver aldrig anstränga sig så jätte mycket för att få det snyggt. Det behöver väl ingen egnetligen. Men många är ju så osäkra på sig själva att de alltid måste överdriva kläderna, sminket och håret. Det funkar oftast ändå tycker jag. Det ska se avslappnat ut inte för överdrivet.
Vad tycker ni ? :)


Tisdag 14/4

Tjeena! :)

Allt bra? Hade lite ont i halsen imorse när jag vaknade men annars är allt jätte bra. Har sovit rätt mycket nu också så nu är jag utvilad. Ska iväg och träna vid kvart i 5. Sen ska jag möta upp Louise för ikväll ska vi ha en liten myskväll hemma hos mig tror jag. Man får passa på nu innan skolan o allt börjar. Många börjar ju redan idag eller imorn. Men vi har sån tur att vi börjar på torsdag.:)

Igår så tränade jag ju 12-2 sen efter de drog jag iväg till gymnastiksalen på min skola där min syster hade gympa tävling.:) Har inte sett henne köra gympa på jätte länge. Men hon var jätte duktig och lyckades komma 2:a i en gren.:) Efter det åkte vi hem till mamma där älsklingen redan väntade på mig. Och vi gjorde bara i ordning lite mat o så sen åkte vi hem hit och bara hade de mysigt.

Nu ska jag snart in i duschen innan jag åker iväg.
Vad ska ni göra ikväll? :)

Puss&Kram!


Måndag 13/4

Heej!

Nu är jag tillbaka! Har inte skrivit nånting alls på snart en vecka. Men jag har inte alls haft lust eftersom att det har varit så himla fint väder här hemma och då vill man ju inte sitta inne? Har spenderat en hel del tid hemma hos mamma tsm me baby. Vi har ätit massor med mat! haha jag säger alltid till mamma att vi bara äter så fort jag är där och de är sant! Har nästan gått upp 1kg på 4 dagar haha. Vi har grillat massa där flera gånger på bara några dagar. Men de har varit mysigt så de gör inget:D

Sen har jag även dansat me Addiction på en gymnasiefest. HAHA! Asså har aldrig varit med om tjejer som sminkar sig så himla mycket? Endel hade lika mycket smink som jag haft under min livstid? Ne men de va trevligt. När jag skulle klä på mig min discodräkt upptäckte jag att jag glömt säkerhets nålar så jag kunde inte ha toppen på mig? Så jag fick dansa runt i ett svart linne. Och när jag tog fram danskorna så hade jag bara EN? Hah ne de va verkligen inte min dag i torsdags! :p

Idag ska jag iväg och träna nu kl 12. Sen efter det ska älsklingen kanske komma och hämta mig så hittar väl vi på nått efter de . :) Kanske åker förbi mamma en stund igen. :p

Nu måste jag hoppa in i duschen lite snabbt innan jag sätter mig
på bussen..
PUSS

Onsdag 8/4

Hej!

Nu sitter jag här igen har precis varit iväg en sväng för o fixa en sak. Idag ska jag iväg o träna kl halv 4 sen efter de ska Addiction ut och äta nått gott. Så vi får väl se vart de blir. Ska bli mysigt iaf. :)

Igår var jag med baby, emma och hennes pojkvän . Vi grillade och åt massa gott. Vi hade ju typ köpte godis för hur mycket som helst. haha Sen på kvällen fick jag och emma för oss att vi skulle åka en sväng på moppen haha! Och jaa, de gick ju som de gjorde. Ramla var vi nära på o göra iaf haha.:D

Ne nu ska jag åka iväg med pappa o dom till massagen. Sen ska han skjutsa iväg mig till engelbrekt för träning.:)
Ha en bra dag, försöker uppdatera så fort jag får tid.

<3<3<3

Tisdag 7/4

Heey!

Allt bra!? Jag mår toppen idag. Vaknade runt 12 och har inte gjort mycket sen dess. Satt ute en liten stund sen ätit lite frukost och kollat datan lite:p Ska snart upp i duschen innan jag träffar Emma. Vi ska dra iväg och handla lite till ikväll. För ikväll ska vi grilla lite o bara ta de lugnt tillsammans med våra pojkvänner. :)

Igår när jag kom hem från träningen så gjorde jag ingenting spec. Träffade min pojvän bara och hade lite mysigt :) Gick en liten promenad oså.

Nu ska jag skynda mig lite fick precis sms av Emma om att hon snart ska dra sig ifrån stan och att vi ska iväg då. Så nu måste jag upp i duschen.

Vad ska ni göra ikväll? ´

<3


godnatt

Godnatt alltihopa!
 <3


i love it!

Var precis över hos Sandra ett tag. Satt hos henne och pratade lite innan vi gick ut och satte oss en stund. Så skönt att de bor några man umgås med här i närheten iaf som man bara kan gå till:) Annars brukar de ju bli att man får ta bussen till sina vänner.:)

Nu kom älsklingen precis här utanför så ska väl gå ut till honom lite innan jag åker iväg igen. Och bara så ni vet har min syster våran kamera och hon är i Polen så därför kan jag inte lägga in några nya bilder:p Hon kommer hem på torsdag så nu vet ni de.

<3


gammal bild på mig och Sandra

Elin Kling

Tycker ni också att Elin Kling är hur snygg som helst på den här bilden?  Hon ser sådär vårig ut i orkester jackan tillsammans med ett par höga heels och solglasögon! Grymt snyggt Elin!
Vad tycker ni?


                                                                                  Bild: StylebyKling


Måndag 6/4

Godmorgon!

Hur har ni det? Jag har det jätte bra. Idag är det lika fint väder som i förrgår. Lite blåsigt bara men annars är det jätte fint väder. Så passa på att gå ut i solen idag allihopa! :D Har inte hunnit gjort så mycket mer än ätit frukost eftersom jag vaknade för bara en stund sen.

Idag ska jag iväg och träna kl 6-8 sen hem och träffa baby! :D

Igår badade vi i flera timmar innan vi drog upp och kollade på en film som hade gått på tv tidigare igår. Det var en dokumentär som hette Jag vill inte leva detta livet. Det handlade om killar som höll på med droger och tog självmord och gjorde självmordsförsök. Det är så hemskt att en drog kan få folk att må så dåligt.. Men sen iaf så somnade vi runt 2.
 
Nu ska jag ut och sätta mig i solen och lyssna på musik och läsa en bok eller nått. Så jag skriver mer när jag kommer in sen innan jag ska iväg.
<3<3<3



Mysss

Nu är jag hemma. Har varit ivägt och tränat och har även hunnit träffa Emma. Jag tränade från 4-6 sen åkte jag bara hem och sen gick jag ut och mötte henne. Vi satt bara och pratade om allt och alla hah ne men om massa saker iaf. Sen när jag kom hem satt baby redan hemma hos mig så vi åt lite mat o så.

Imorn ska jag inte göra så mycket, hoppas på fint väder så man kan sitta ute o njuta av solen. För på kvällen ska jag iväg och träna kl 6-8. Sen blir de väöl att träffa älsk som vanligt på kvällarna. Nu för tiden hinner vi bara ses då eftersom jag tränar mitt på dagarna eller va man ska säga. Så man får passa på o träffa honom nu när vi har lov.:)

Nu ska vi snart hoppa in i badet ett tag innan vi lägger oss och kollar på nån bra film.
Nån såm har förslag på en bra film? :)

<3




:D

Snyyyggt!



Söndag 5/4

Godmorgon eller vad jag nu ska säga!

Vaknade inte nu utan för två timmar sen. Jag vaknade upp me baby, jätte mysigt. :) Vi gick ner och åt lite frukost innan han skulle iväg. Så nu sitter jag här och funderar på att göra lite slitningar på ett par gamla jeans. Men sånt kan ju inte jag men får väl se kan ju alltid försöka på några jag inte använder haha :)

Ska iväg och träna snart så ska fixa lite innan.
Skrvier mer innan jag åker.
Puss och kram! :)

Myskväll

Pratade nyss med pappa och vi har bestämt att vi ska fira honom lite idag eftersom alla min syskon var  hos min mamma dagen han fyllde år. Så ikväll ska vi grilla kyckling o massa sånt. Då känns de verkligen som våååår! När man plockar fram grillen o allt. Sen ska jag och älskligen ha en liten myskväll kolla på film och äta massa gott och bara ta de lugnt.:)

Vad ska ni göra ikväll? :)



Lördag 4/4

Hejsan!

Hur är det? Med mig är det jätte bra. Vaknade för en stund sen av att solen sken in genom mitt fönster. Så de vart och skynda sig upp. Kollade datorn samtidigt som jag äter lite frukst. Tänkte dra ut o sätta mig och läsa klart de sista i boken nu. Den är ju så himla hemsk man blir så arg av att läsa den! :/ 

Igår hade vi jätte mysigt hemma hos Louise. Vi var 7 tjejer ifrån klassen. Vi åt lite pizza, godis, popcorn o massa mer och bara satt och pratade massa.Sen vid kvart i 1 nångång så skjutsade Andrea oss till stan så jag kunde ta bussen hem. När jag väl kom hem satt baby redan här och väntade på mig. Så vi gick och la oss typ direkt, mysigt! 

Nu ska jag iaf röra mig utåt skriver mer sen. 
kyssss 


Fredag 3/4

Heej!

Nu har jag lov, äntligen! :D Har lov i nästan 1 och en halv vecka. Gud va skönt nu när värmen är här också. :) Nu ska jag bara ta de lugnt hela lovet. Har inte så mycket planerat mer än att på Onsdag kväll så ska vi ut och äta med Addiction nånstans och bara ha de trevligt. Och sen på Torsdag kväll så ska vi dansa på en "fest" :) Sen ska jag nog umgås me min älskling för de mesta. Har inte haft så jätte mycke tid till o träffa honom på den senaste tiden.

Igår kväll så kom han hit fast jag trodde att jag inte skulle få träffa honom så de var jätte mysigt. Vi tog en liten promenad innan vi gick in och åt lite och sen sov.

Ikväll ska jag på tjejkväll hemma hos Louise med massa andra tjejer i klassen. Vi ska äta mat och godis och bara sitta o snacka massa skit, så de kommer säkert bli mysigt. Men innan det ska jag träna en stund me Pernilla.:) Jag tar med mig kameran iaf så bilder kommer nog på de imorn.

PUSSSS!

Ashley Olsen


Hur kan man sova så mycket?

Jag vet inte vad som hänt med mig. Jag måste ha fått nått knäpp för jag kan sova hur mycket som helst känns de som. Efter träningen så somnade jag och sov till kl halv 9 typ. Och jag är trött nu, igen ? Haha de kan ju inte vara normalt. Men jag har alltid varit en sån som kan sova hur mycke som helst. Förr åkte jag alltid hem och sov några timma efter skolan och sov även på natten då?  Okej de är hur skönt som helst men de funkar ju inte o sova bort hela dagarna nu när värmen är på väg.:) När jag var yngre så sov jag även bort hela sommarlovet? Jag sov till kl 2 på dagen typ varje dag. haha, nee de här lovet har jag bestämt mig för att gå upp vid 10 varje dag så jag hinner hitta på saker! :D

Nog om det nu. Som sagt har jag sovit hela kvällen typ och inte träffat pojkvännen. Nu var de två dagar sen och jag känner mig helt knäpp utan honom:(
 Får försöka få tag på honom på nått sätt iaf innan jag somnar igen.

Ha en bra fortsatt kväll.
<3<3<3



Torsdag 2/4

Hallåå :)

hur äre me er allihopa? Med mig är de typ hur bra som helst. Andra april nu och de märks. Idag har de varit hur skönt väder som helst. Började med att jag försov mig första lektionen så jag och mamma åkte och köpte en varsin kyckling baguett innan skolan och åt sen skjutsade hon dit mig till andra lektionen:p Har suttit ute hela dagen med tjejerna i skolan. Jätte mysigt. Sen så drog jag hem till mamma direkt efter skolan innan min träning och åt. Sen skjutsade hon mig till vivalla.

Nu har vi tränat klart och jag vill sätta mig på altanen en stund och bara ta de lugnt. Får se vad som händer. :)
Pussar




Onsdag 1/4

Tjaa!

Äntligen hemma! Idag är det ju första april också. Har inte blivit lurad än och har inte lurat någon annan heller för den delen haha. Har varit i skolan hela dan men man vart ju helt tokig. Man ville ju bara ut i vår vädret ju. Så nu ska jag sätta mig ute i solen ett tag och bara ta de lugnt kanske fortsätta läsa min bok :p Ingen träning ikväll då ska bli skapligt skönt att bara vara hemma och ta de lugnt. Eller ja, ska ju hem till mamma och sova där men det är ju fortfarnde hemma.
Vad ska ni hitta på en sån här skön dag?

Puss!!


mina söta vänner när vi satt ute på lektionen. :)

RSS 2.0