Lördag 28/2

Godmorgon!

Nu är jag redan vaken. Ska vara i Kungsör kl 10 så måste nog skynda mig lite. Jag ska ju iväg på danstävling så jag kommer inte kunna skriva. Själv ska jag inte dansa utan bara ta hand o hjälpa alla tävlingsdansare bl.a mina tre smp systrar.

Igår efter träningen var älsklingen redan här så vi la oss i ett varmt bad och bara hade det mysigt.

Nu måste jag hoppa in i duschen o fixa mig lite.
Hörs senare!
PUSS


(tjejerna i somras!)

Style by Stars



Det här står nästan högst upp på listan när de gäller shopping. Blir nog att klicka hem den här party klänningen när jag fått mina pengar. :)

www.stylebystars.com -  399kr

Dagens fråga



Min fråga till er idag är, vem är eran stil/mode ikon?

Som sagt så har jag flera st. Men dom jag gillar bäst är MK och Ashley Olsen. Dom får alltid till det i deras avslappnade stil. Gillar hur dom vågar använda sig av sånt som ingen annan gör också. Dom klär sig som dom känner för och får till det ändå. Det gillar jag.. :)

Fredag 27/2

Godmorgon!

Äntligen fredag. Har precis vaknat med världens huvudvärk igen + att den här gången har jag ont i halsen också. Så vart och stanna hemma idag fast vi hade ju bara en lektion och jag hade redan uppgiften på den så blir o göra den hemma.

Idag ska jag först upp till dansskolan och köra lite sen ska jag träffa älsklingen!:)

Men nu ska jag äta frukost och lägga mig och kolla på OC och vänta på att mamma kmr o hämtar mig .
Skriver mer sen.
PUSS


Nicole Richie



Vilken av dessa tre outfits tycker du är snyggast på Nicole?

Som alla vet är ju Nicole en riktig modeikon för många unga tjejer. Hon har alltid någonting som passar så snyggt till henne, får alltid till det. Jag vet inte direkt vilken av dessa tre jag tycker bäst om så ni får säga vad ni tycker!


Trött

Ååh nu är jag hemma hah äntligen! Har ju varit iväg och tränat i 2 timmar. Nu börjar de äntligen kännas som att de händer nånting på träningen. Körde små delar i dansen om och om igen i grupper gick as bra. Kände att glädjen och energin verkligen kom tillbaka efter idag. Nu är de bara att fortsätta köra så tjejer!

Pernilla följde med hit direkt efter och väntade på sina föräldrar som skulle hämta henne så de vart lite prat med henne. Sen så kom ju Mazen hit också så vi satte oss och åt när hon dragit. Jag har även kollat på mina systrars danser som dom ska tävla med på lördag! hah jag är mer nervös än när jag själv ska dansa.

Nu sitter jag här och ska lägga mig i ett varmt bad! Så skönt att vi har sovmorgon imorn börjar ju kl 12.10. Så man får ju verkligen sova ut haha änligen! Och jag måste bara säga hur stolt jag är över att klarat mig igenom en hel skol vecka utan problem haha de va ju ett tag sen man kände att de inte var döende jobbigt o behöva dra dit .

Men skriver mer sen om jag orkar.. Ha en bra kväll!
Pussar!

Torsdag 26/2

Hej!

Förlåt att jag inte skrev nånting igår. Hade verkligen inte tid. Först så drog jag till skolan kl 10 och tränade med dansen. Sen så hade vi några lektioner till. Efter skolan drog jag och Louise till Subway och köpte baguetter. Sen drog vi hem till mig där vi skulle plugga. Hah det gick väl bra, massa ungar runt omkring och så skulle jag träna små tjejerna lite också men det var kul. :)

Nu sitter jag i skolan, började kl 8 imorse och slutar kl 4. Efter skolan måste jag ta bussen direkt hem för att sedan dra till träningen som börjar kl 5-7. Efter de ska jag nog gå en promenad med Mazen som skulle möta mig efter..

Nee nu måste jag göra klart ett arbete har precis haft prov hah. Skriver när jag kommer hem från träningen..
PUSS!

Hemma..

Äntligen hemma igen. Nu är jag så himla trött hoppas jag somnar tidigt ikväll för en gångs skull.
Har precis kommit hem från träningen nu som hållt på sen kvart i 5.  Och nu när jag väl är hemma måste jag ta min tid till att plugga usch inte kul alls vill hellre träffa älsklingen och kolla film eller nått.  Men han kommer hit senare då har jag ju varit så dum och lovat honom o kolla fotbollen som är på tv ikväll haha. De blir nog bra.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen sätta mig med plugget. Hör av mig sen när jag tycker att jag pluggat klart!
Kisses!


( sommaren 08)


LOOKBOOK.NU


 
Här har vi de som är bland de snyggaste just nu klorblekta jeansen!
Vad tycker ni om det ?

Bilden tagen från Lookbook.nu.

Tisdag 24/2

Hejsan!

Nu är jag hemma från skolan. Vi skulle egentligen slutat 4 så jag hade planerat att inte dra hem imellan skolan och träningen som börjar kvart i 5 men nu hann jag de iaf gud va skönt.

Idag har jag bara hunnit varit i skolan började redan kl 8 imorse! Jag var så himla trött somnade inte förens 3 igår typ. Så hela dagen i dag kändes de som att jag skulle somna.. Till lunch idag fick vi soppa och Semlor eftersom det är semeldagen hah . Alla var som galna i matsalen kändes de som. Själv tycker man inte om de så mycket så haha.

Ne nu ska jag kasta i mig nånting och äta innan jag drar och plugga lite till provet jag har på torsdag i praktiskmarknadsföring, inte kul! haha

Men jag skriver mer senare, ha en bra dag så länge!


<3

Gravid igen!

Ååh visste ni att Nicole Richie är gravid igen? Va kul, det var inte så väntat nu direkt. Det var ju inte så länge sen hon födde dottern Harlow. Men va kul för henne och Joel att bli föräldrar till ett andra barn. Tror ni båda barnen kommer bli lika mode intresserade som Nicole? Det kan man ju alltid hoppas haha ;)




Mary Kay

Här får ni se en bild på min nya foundation. Värsta bästa kanske inte lika bra bild men ändå.



Mary Kay - 219kr

Måndag 23/2

Hej sötnosar!

Hur mår ni? Jag har varit hel stressad hela dagen och inte hunnit bloggat nånting förlåt mig! Har haft fullt upp hela dan.Började ju som sagt skolan 9.20 imorse fick skjuts av pappa dit. Mycket skönare än o åka buss. Efter träningen åkte jag iväg till mamma där vi hade hud och smink "kurs" med Viktoria som jobbar på Mary Kay.
Min hud känder så len och ren efter att ha använt alla hudvårds produkter. Mamma köpte hem massa av de grejerna själv köpte jag en foundation för 219kr! Vi höll på med det här från halv 4 till 7.

Efter det så drog jag iväg till träningen med små tjejerna som startat en ny grupp som jag ska träna. Dom kmr bli så duktiga tillsammans med massa träning så! Sen kom några av Addiction tjejerna dit så gick vi igenom vår dans oxå så jag kom nyss hem faktist.

Nu sitter jag här och är helt slut. Måste hoppa in i duschen nu och sen äta nått efter en hel stressig dag.
Skriver efter duschen!


Här är en bild på mig pch mina sötnosar från träningsdagen på sprotlovet.

22.53

Älsklingen kunde inte komma för han kände sig också sjuk nu, krya på dig! :( usch nu får vi bara hoppas på att inte jag också blir sjuk igen. Magsjuka är ju det värsta man kan ha, jag hatar ju o spy. Nu är de bara och hålla tummarna..

Min stora syster kom precis hit för o hämta hunden hem till sig så jag var tvungen o springa ner. Nu ska jag iaf kolla lite mer OC innan jag somnar. Börjar ju ändå 9.20 imorn..

Godnatt allihopa Sovgott!


Snyggt..

Hittade några bilder på Mary-Kate Olsen nyss från en photoshoot med Fashion Magazine. Va snygg och fräsch hon såg ut på bilderna. Som många av er redan märkt så är en av mina modeikoner MK. Gillar hennes avslappnade stil, de känns som att hon ofta lyckas med de hon har på sig.
Men visst var bilderna snygga!?






ge mig tips!

Föresten! Jag tycker att alla som läser min blogg ska ge mig tips på vad ni vill läsa om? Hur jag kan göra min blogg bättre och vad som redan är bra?

Ja, ge mig förslag på vad jag kan skriva om, det kan alltid behövas!


Rubrik

Nu sitter jag här igen. Har varit nere och pratat me min syster lite stackarna. Sitter här och väntar på att älsklingen ska komma hit. Har laddat ner lite OC nu haha. När man sett alla OTH och alla gossip girl så får man börja kolla på nånting annat.

Imorgon börjar ju skolan igen, inte alls kul. De enda som blir kul är väl o träffa alla. Efter skolan ska jag direkt hem till mamma, Viktoria kmr dit. Hon ska ha smink kurs med mig eller va man nu ska kalla de för MaryKay tror jag de heter. Jag har en mascara där ifrån och det är bland dom bästa mascarerna jag prövat. 

Efter de imorn ska jag träna 7st små tjejer för första gången i en timme så vi får väl se hur de går. Sen ska jag träna själv en timme efter det. 

Skriver mer imorn när jag hinner. Kanske till och med hinner med nått mer inlägg ikväll. 
Kisses!  



(Jag och baby Mallorca 08)

Hot eller Not



Här har vi en bild på när Kate Beckinsale, Lauren Conrad och Nicole Richie har på sig slitna jeans. Det är ju en trend som alla kanske inte gillar . Själv tycker jag att den bekväma stilen med slitna jeans och en oversize tröja är väldigt snygg. Den ser väldigt bekväm ut och det är nånting man kan ha på sig till vardags.  
 
Tycker ni att det är HOT eller NOT med slitna jeansen?

Vanessa Hudgens



Det här är två olika stilar på Vanessa, en lite rockigare stil och en med naturell. Jag tycker att hon var snyggare i rött läppstift och brillor varför vet jag inte riktigt. Tyckte bara hon passade bättre i rött läppstift tillsammans med en rutig skjorta.

Vilken stil tycker ni hon passade bäst i?


Söndag 22/2

Hej allihopa!

Hur har ni det ? Jag sitter här nu har precis kommit hem. Hann aldrig skriva imorse för mamma kom och hämtade mig och Mazen och mina systrar kl halv 2. Vi har varit iväg och firat min mormor som har fyllt 60år. Det har varit mycket kalas på senaste tiden känns de som. Det är ofta man blir sådär kalas mätt som man blir på kalas haha. Så nu sitter man här och är jätte mätt. Missade även min träning det är ju lite mindre roligt men de skulle blivit så stressigt om jag skulle dit.

Nu tycker jag lite synd om min syster som har legat och spytt hela morgonen också och har värsta febern. Var precis inne till henne med lite mat iaf.

Ikväll ska jag inte göra så mycket. Ska väl försöka komma i säng i tid iaf eftersom man vänte lite på dygnet. Det är ju de jobbigaste när man har lov! Men först ska jag ut på en promenad och sen in i duschen..

Ha en bra kväll ! ♥


Rihanna



Det här är är en bild på Rihanna som tydligen läckt ut efter misshandeln av hennes pojkvän Chris Brown.
 Alla verkar ha så många olika åsikter om detta.
Så, Vad tycker ni?

15.40

Hej!

Jag vaknade runt halv 1 idag för jag somnade rätt så sent igår. Medans Mazen sov så kollade jag på massa gossip girl avsnitt haha . Som sagt så blir man beroende tills man sett allt.

Nu sitter jag här vid datorn. Ska hoppa in i duschen innan jag tar med mig hunden ut på en promenad i snön.
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra hade planer men de ändrades för min del tyvär, väldigt tråkigt när sånt händer.

Skriver kanske nånting mer efter min promenad. :)
Ha de så bra så länge !


Super Heels



Vilka av dessa super heelsen tycker ni var snyggast?
Själv tycker jag dom som första eller tredje. Det är ju väldigt snyggt med höga klackar men jag vet inte själv om jag skulle kunna gå runt med såna höga skor hela dagarna haha. Okej jag är kort men jag skulle nog bli för lång om jag hade på mig några av dom här skorna och ont i fötterna skulle jag nog också få.

Lördag 21/2

Godnatt allihopa!

Nu sitter jag här och väntar på några fler gossip girl avsnitt hah man blir som beroende! Sen ska jag kolla på något avsnitt innan jag lägger mig och sover.

Efter träningen förut kom min moster och hämtade mig. Sen körde hon till pizzerian där hon bjöd på pizza. Det sitter aldrig fel. När jag kom hem åt jag tillsammans med Mazen sne drog vi upp och kollade på en Beck film. Beck filmerna är alltid lite mysiga att kolla på då de är rätt spännande.

Medans jag väntar ska jag dra ner och hämta ett glas med kall cola! haha gud va gott. Det är också nånting jag börjar bli beronde av och det är ju aldrig bra!
Godnatt och sovgott nu så skriver jag imorgon när jag vaknar..

Pussar & Kramar !


Dans

Nu har jag fixat i ordning allting ska bara kolla bussen sen ska jag iväg o träna. Måste bara äta nånting först har inte ens orkat ätit frukost hah. Har kollat lite på tv istället.

Men jag skriver lite mer när jag kommer hem för nu måste jag skynda mig iväg. 
PUSS ! ♥




Nelly.se - 399kr

M-K Olsen




Det här bilden på Mary Kate Olsen gillar jag ! Hon såg riktigt sommrig ut i håret och hon hade en enkel klädsen som var världigt ren och snygg. Jag gillart mycke!

Vad tycker ni?


Gratismode.se

Glöm inte bort och bli medlem på gratismode.se som jag länkade om för ett tag sedan. Genom att bli medlem så kan ni tjäna ihop massa poäng och sedan få  ett present kort på upp till 1000kr att shoppa för på olika affärer. B.la. H&M, MQ, Lagerhouse, SIBA, Bianco osv. Om du klickar på länken nedan eller länken som finns till vänster under alla kategorier så får du 50p direkt. Så bli medlem! :)


http://www.gratismode.se/?c=44236


fredag 20/2

Hello!

Allt bra idag? Vaknade runt 12 med älskling sen satt vi o kolla lite på datorn o nu har han precis dragit hem. Igår efter grupp träningen så drog jag in på Willy:s och köpte lasagne som man gör i micron. Så de gjorde vi och åt. Sen efter de la vi oss i sängen o kolla lite på film oså. De vart rätt sent för jag kollade på ännu mer gossip girl haha. Nu när man redan sett alla oth så måste de bli nått nytt.

Idag ska jag träna igen kl 5-7. Blir väl o träna massor med Pernilla så vi sätter dansen nu inte långt kvar till tävlingen är. Måste också passa på och hjälpa min lillasyster Kimberly som är 6år som ska tävla första gången nästa lördag haha.Ska bli så kul o vara med o kolla på.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa lite inför träningen. Efter den hoppas jag på att få träffa min älskling och göra nånting med honom. :)

Ha det så bra så länge!



Irriterad

Har precis fixat lite inför träningen snart ska mamma skjutsa dit mig. Jag har fortfarande huvudvärk sen imorsen så får se hur de går. Brukar alltid bli värre när jag tränar så vi får hoppas de går över med en huvudvärkstablett..

Just nu är jag också väldigt irriterad på min syster! Hon är 11år och jag tränar henne i dans. Hon förväntar sig att få dansen gjord och klar av mig på ett fat typ. Ne men ingenting gör hon själv. Jag får säga åt henne vad hon sak göra hela tiden. Hon blir sur för att hon inte kan göra olika grejer men ändå stretchar hon inte om jag inte säger åt henne? Åhh haha bortskämda unge!

Ne nu ska jag iväg och skrika lite mer på henne så hon fattar att jag inte tänker göra allting åt henne längre. Hah, skriver mer sen när jag kommer hem från träningen. Ha en bra dag!
Pussar!



 


Taylor Momsen



På vilken bild tycker ni gossip girl sjärnan Taylor Momsen är snyggast på ?
Den när hon har eyeliner runt ögonen, lite mörkare hår och ljusare läppar eller den andra bilden då hon hade ljusare hår, lättare sminkning runt ögonen och röda läppar?
Själv tycker jag bild nr 2 var snyggast. Hon passade väldigt bra i ljusare hår och så såg de mer neutralt ut med mindre svart runt ögonen. Hon såg även mycket äldre ut.

Vad tycker ni?

Torsdag 19/2

Hejhej!

Hur mår ni idag? Det känns som att min huvud värk och ont i halsen är på väg tillbaka lite då och då, inte skönt. Nu ligger jaf iaf fortfarande kvar i sängen hah. Jag vet inte bra o sova bort hela dagarna speciellt inte när man har lov.:/. Jag har kollat på två gossip girl avsnitt nu på morgonen också så jag har ju inte sovit tills nu! haha.

Idag ska jag träna med gruppen på vivallagården runt 5. Sen efter de ska jag träffa Mazen och jag hoppas på att han ska laga lite mat till mig. Hah, för jag har värsta träningsvärken från igår. Har ont i hela ryggen och axlarna inte bra så behöver någon som kan ta hand om mig lite.

Nu ska jag snart gå upp och hoppa in i duschen för o sedan dra iväg till träningen :).
PUSS!

discodansare..

Nu är jag hemma efter 3 timmars träning. Gud va jobbigt de är o vara discodansare! Känns som jag börjar bli lite för gammal för de här haha. Det började med en timmes styrke passa fan va skönt det var. Jag fick ha hand om alla småttingar såklart. Nu har de även blivit klart att jag och Pernilla ska träna en grupp med dom små ska bli så kul. :)
Iaf efter det så tränade vi på danserna i 1 timme sen var de en liten uppvisning för alla som ville. hah o de gick ju som de gjorde :).

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag plugga lite eftersom jag har hjälp. Sen ska jag krypa ner i soffan och kolla på en film o sakna min pojkvän! haha :)

Pusss !


(Gammal bild på mig och Sara)


träning

Godmorgon!

Nu har jag precis vaknat och klätt på mig . vart en sen natt igår. M kom till mig vid 3 så vi somnade inte förens efter 4. Så idag är man ju rätt trött. Och nu ska jag iväg och träna disco i 3 timmar. Men det ska bli skönt. fast jag fortfarande känner av att jag var så sjuk i slutet av förra veckan och hela helgen. Har jätte ont i huvudet hela tiden så vi får se hur det går idag. Har varit rätt försiktig med att träna såhär efter att jag varit sjuk för annars blir jag bara sjuk hela tiden istället haha.

Sen ikväll ska jag hem till min mamma och sova där. Då ska jag försöka göra massa restuppgifter jag har i skolan också. Ska få massa hjälp av min moster det är skönt!

Men nu ska jag ner och äta nånting innan mamma kommer och hämtar mig. Hörs senare efter träningen!
Ha en bra dag!



(Gammal bild på mig och Sandra)

Onsdag 18/2

HejHej!

Nu har jag precis kommit hem från en klassfest vi hade idag som spårade lite . Alla var tvungna att dra hem redan vid 11 så nu sitter jag här. Det var ju kul så länge de varade om man säger så.

Idag har jag inte direkt haft någon lust att skriva så jag skriver nu istället :). Idag har jag inte hunnit gjort så mycket iaf.  Vaknade kl 12 sen så drog jag hem till en som ska sy mina och Pernillas danskläder runt 3. Det gick väl bra. Efter det drog vi därifårn tillsammans till träningen. Vi var bara 4 va 7 som körde idag så de vart väl intemycket gjort. Efter det kom min syster och hämtade mig och skjutsde mig till Carro där vi klassfesten var.  Ja mer har inte hänt idag haha.

Nu ska jag iaf gå upp och ta mig en dusch sen ska jag nog lägga mig eftersom jag har träning igen kl 2 imorgon.

Godnatt!


Victoria Beckham



Okej allihopa vad tycker ni om Victoria Beckhams skor? Är det HOT eller NOT?
Själv tycker jag att det var NOT! haha dom var riktigt udda inte alls snygga.


Måndag 16/2

Gomorgon allihopa!

Vaknade precis med älsklingen men han mådde lite dåligt så han drog hem.
Så nu sitter jag här och kollar runt lite som vanligt. Tänk va beroende man är vid datorn, det är ju de första man kollar på morgonen. Haha jag går ju nte ens upp och tvättar ansiktet innan jag sätter mig här. Helt sjukt egentligen.
Ne men idag så vet jag inte vad jag ska göra än. M skulle träffa sina kompisar o iväg o träna så jag får väl se va jag kan hitta på. Här orkar man ju inte sitta hela dagen.

Men nu ska jag ner och äta frukost skriver nånting efter de.




Denise VS. Amanda





Vem av Denise och Amanda tycker ni bärde upp klänningen bäst?
Jag tycker att Amanda passade bättre i klänningen än Denise för hon fyllde ut den mer. Hon hade en liten kuvertväska och rätt skor till. Hon var väldigt snygg i klänningen. Vad tycker ni?


Väntar...

Nu har jag varit iväg på träningen och när jag skulle hem så sprang typ jag och Becca ner till järntoget för att ta bussen vi hann precis! Vilken tur vi hade. Men när jag kom på bussen så fungerade inte mitt busskort. Jag som bara ville hem, men som tur va fick jag åka med iaf .
När jag väl kom hem åt jag lite mat och satte mig o kollade på OTH. Det programmet går ju inte o tröttna på så jäkla bra!

Just nu sitter jag och väntar på att M ska komma hit så får vi väl se vad vi ska hitta på. Kanske tar en prommenad i det kalla vädret eller så sätter vi oss o kollar på en film.:) Men medan jag väntar blir de lite mer OTH.

PUSS!






Träna

Nu ska jag iväg på träningen. Väntar bara på att pappa ska komma så ska han skjutsa mig sen. Idag har jag inte hunnit gjort så mycket har mest legat i sängen och kollat runt lite på datorn. Har massa skolarbeten som skulle behöva bli gjorda men jag orkar inte ! Nu har jag ju sportlov ska jag verkligen behöva plugga då? haha det tycker jag inte fast jag får skylla mig själv som har lämnat massa bakom mig.

Nej nu är han här måste skynda mig. Skriver kanske nånting lite senare när jag är hemma.
Puss&Kram!




(ADDICTION & TWIIX)






Have2Have.se  -  498kr

Shopping

Här har ni det jag köpte i torsdags när jag var på marieberg med mamma som jag glömt lägga ut bilder på:














1. Väst 299kr ginatricot
2. Liten väska 129kr ginatricot
3. Tshirt med tryck på 99kr ginatricot
4. Rosa solbrillor 69kr H&M


Elin Kling


                                                                                      Bild: StylebyKling

Vad tycker ni om Elin Klings outfit på den här bilden? Är det HOT eller NOT ?

Själv tycker jag att det är HOT. Hon är väldigt snygg på den här bilden och det känns som hon alltid får till det. Hon använder sig av ett fokus plagg sen är resten rätt enkelt. Här har hon sina slitna Acne jeans som är handgjorda i fokus.
Jag tycker att den här outfiten passar både fest och vardag. Snyggt!

Bilden är lånad från hennes blogg.

Söndag 15/2

Godmorgon!
 
Gud va trött jag är såhär nu på morgonen. Vaknade upp flera gånger i natt av olika drömmar kanske inte vet jag.Nu sitter jag iaf här och kollar runt lite på datorn. Senare idag ska jag iväg till dansskolan har en timmes träning men blor nog o sitta o kolla på idag eftersom jag haft massa feber dom här dagarna. :/

Igår började det med att jag och Mazen drog till affären och handlade lite mat, tacos blev de, gott och enkelt. När vi väl kom hem började vi fixa det och tände lite ljus och satte oss o åt. Efter någon timme så satte vi på vattnet i badkaret och tog oss ett bubbelbad i några timmar hah. Sen så drog vi upp och gick ner och satte oss o drack lite te o bara pratade om allt möjligt, mysig! När kl började närma sig 1 drog vi oss mot sängen och satte på en film men jag somnade typ direkt. Tack för en extra mysig kväll älskling!

Nu ska jag ner och äta frukost sen ska jag krypa ner i soffan och kolla lite tv.
Vi hörs sen






Mary-Kate Olsen



Lördag 14/2

Glad alla hjärtansdag!

Eller hur man nu säger de. :) Idag känner jag mig lite bättre än igår iallafall det är skönt.
För ett tag sen åt jag och M en mysig frukost och sen drog han hemåt för o fixa lite. Nu ska jag snart hoppa in i duschen. I dag är det ju alla hjärtansdag vad ska alla göra ikväll? Jag och baby ska först dra iväg och handla massa sen ska vi laga mat tillsammans lite mysigt sådär sen har vi planerat och kolla lite film oså sen får vi se va vi gör. Någon som har några bra tips på filmer man kan se?

Nej nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt bara och börja fixa lite.
Puss!





gratismode.se

Bli medlem på denna gratissida för att tjäna ihop poäng till b.la. ett presentkort på 1000kr som du kan shoppa för. Presentkortet går att lösa in i mängder av affärer. H&M, MQ, Lagerhouse, SIBA, Bianco osv. De enda du behöver göra är att värva dina vänner och omk du blir medlem genom mig så får du 50p direkt att börja med. Så gå in på länken nedan.


http://www.gratismode.se/?c=44236



Fredag 13/2

Hejsan!

Hur har eran dag varit ? :) Jag är fortfarande sjuk så jag hade sovmorgon imorse. När jag vaknade så fixade jag mig och åkte hem till mamma där vi skulle ha lite kalas för min syster grattis! Efter att ha varit där några timmar så drog jag mig hemåt. När jag kom hem så kände jag hur febern började stiga igen så nu ligger jag här igen! Asså de är verkligen inte kul o vara sjuk.

Ojuste! Jag har glömt och sätta in korten på kläderna jag köpte igår. Får se om jag orkar göra det ikväll annars kommer det upp imorgon. Nu ska jag ner och prata lite med min syster och kanske laga lite mat. förstår inte hur jag kan vara hungrig fast jag ätit masas tårta o grejer idag haha ! 
 
Puss&Kram!

Torsdag 12/2

Hej allihop!

Hur äre idag? Jag vaknade imorse med världens huvudvärk så jag sket i skolan idag. La mig och somnade om o vaknade några timmar efter av att mamma ringde. Jag hade ju lovat henne att följa med o köpa presenter till min lilla syster som fyller 15år imorgon. Så även fast jag hade feber så vart de o åka iväg med mamma till marieberg för att köpa massa presenter, hoppas du blir nöjd Becca! Jag hittade även lite saker till mig själv som jag kan ta kort på o sätta in lite senare. Usch va jag hatar o gå i klädaffärer utan o ha massa pengar på mig! De är ju då man hittar som mest. Jag hittade verkligen hur mycket som helst som jag bara ville ha med mig hem. Nu vet jag iaf vad jag ska göra när jag får mina pengar hah !

Efter marieberg så åkte jag direkt till träningen med tjejerna. Vart och sitta o titta på eftersom de inte är så bra o dansa när man e sjuk. Dansen vart iaf klar så nu känns de lugnare än de gjorde tidigare. Nu är de bara o köra tjejer! :)

Just nu sitter jag här i min säng med datorn i knät och läser någon blogg som nån här i från örebro har skrivit som handlar om massa folk härifrån hah. Orka att den personen inte har nått liv. Sitter och skriver ut massa om andra och vad dom gör på dagarna typ. Okej det kan vara roligt för folk och läsa men de är fortfarande väldigt onödigt och oshysst!

Ne, nu ska jag ropa upp M så vi kan ta o hitta på nånting börjar bli trött på o ligga här i sängen nu. Lägger in bilder på de jag köpte lite senare.

Ha en fortsatt mysig kväll!

Onsdag 11/2

Hejsan!

Inatt var första natten jag sov utan älsklingen på väldigt länge. Kan de varit över 1-2 månader sen kanske sist. Gud jag hade så svårt o somna, kände mig så ensam haha. Låg vaken till kanske halv 4 innan jag äntligen somnade efter att ha kollat på 2 filmer.
 
En av dom var The House Bunny. Den var väl rolig men de kunde hänt mer än vad de gjorde. Det handlade om Shelly som var en playboy modell men vart utslängd från playboy huset. Det var då hon vart "husmor" på ett elev hem. De sju tjejerna som bodde på det hemmet var de nördigaste tjejerna på hela universitetet. Så Shelly var tvungen och hjälpa dom lite på traven. Den får 3/5

Den andra filmen var Green Street Hooligans och den är riktigt bra. Har sett den tidagare men den går att titta på flera gånger utan att tröttna på. Det handlar om en kille som heter Matt som blir avstängd från skolan två månader innan examen för nånting han inte gjort. Han drar iväg till London till hans syster och hennes man för att bo där. Det var så han fick kontakt med massa fotbollshuliganer. Matt kände för första gången att han trivdes och passade in och var en del av gemenskapen. Det var en helt annan värld för honom en helt ny värld. 
Ja men den här filmen är helt klart värd att se :D haha så den får 4/5.


Idag har jag inte orkat skrivit för jag är typ sjuk har legat o sovit hela dagen. Eller jag vaknade imorse runt halv 9 o drog till skolan för o ha fyspass med dansen i skolan . Men de va då jag kände att jag inte alls mådde så bra. så jag tog bussen hem till sängen hah.

Just nu ligger jag i min säng med datorn i knät ska snart sätta på en film, Är det någon som har nån som har nått bra tips på en bra film? :) Egentligen skulle jag behöva plugga igen alla mina rester som jag har i skolan men det har jag ingen lust för när jag är sjuk. haha då har man rätt till och bara ligga i sängen och lata sig och äta godis.

Imorgon så ska jag iväg med mamma på stan efter skolan och köpa presenter till min syster som fyller 15 år på fredag. Sen ska jag iväg och träna med Addiction.Så jag kanske inte har så jätte mycket tid och skriva mitt på dagen imorgon. Så jag skriver antingen nånting efter det eller kanske redan ikväll innan jag lägger mig.
Ha det så bra!



Jag älskar dig! <3


I like it!



Så Snyggt! Gillade verkligen skorna såna skulle man ha och gå omkring med fatta coolt!
Bilden tagen från Lookbook.nu

Tisdag 10/2

Godmorgon!

Allt bra? Med mig är det jätte bra känner bara att jag börjar bli trött på all snö nu! Nu vill vi ha vår och sommar. Känner mig ändå så glad idag på något sätt. Vaknade för en stund sen med älsklingen vid min sida kan ju inte bli bättre. Nu ska jag snart iväg till skolan och slutar vid 4. Efter det ska jag iväg till träningen som börjar kvart i 5-6 så jag är hemma runt 7 ikväll.

Igår när jag kom hem hadej ag bara ingen lust och sätta mig framför datorn så jag hoppade snabbt in i duschen för att sen lägga mig i sängen o kolla på en film. Och träningen me små tjejerna igår gick även jättebra haha dom e så söta! Vart jätte sura på mig för att de tyckte jag gjorde en för " svår " dans för dom.

Nä, nu har jag inte riktigt tid o skriva mer ska iväg mot bussen som går om 10 min.:)
Ha en bra dag!
Puss!



Måndag 9/2

Hejhej!
Nu var de dags för mig att skaffa mig en blogg. Lite sen kanske men jag har alltid tyckt att det inte varit mig grej riktigt. Men nu har jag bestämt mig för att ge det ett försök iaf. Har suttit här nu sen kl 4 och försökt förstå mig på det här med bloggande haha. Nu känns de som jag äntligen förstår lite och det räcker för att skriva ett försat inlägg. Min blogg kommer handla om allt möjligt sånt jag känner för och skriva om helt enkelt.:)

Snart ska jag iväg till dansskolan och träna mina små tjejer och göra klart hela deras dans! Små som dom är klarar dom inte av de själv haha . Men efter de ska jag själv träna en timme med tjejerna ska bli riktgit skönt. Känns som att de verkligen behövs då de snart e tävling och allt.

Efter det ska jag väl hem och träffa min älsk o bara tare lugnt. Har fixat lite filmer som vi kanske kan kolla på o mysa:)
Men nu ska jag äta lite innan träningarna ni får ha de så bra så länge så kanske jag lägger upp ett inlägg när jag kommer hem sen!
Pusspuss!




mallorca 2008


RSS 2.0