Godnatt

Godnatt allihopa, nu ska jag ock älsklingen upp och lägga oss o mysa lite och kolla tv innan vi somnar. Har bara varit med honom ikväll och inte gjort så jätte mycket, mest tagit de lugnt som vanligt. Men de är alltid lika bra:)

Imorn ska jag upp och uppvakta pappa lite på morgonen eftersom han fyller år. Nu börjar han bli gammal, 39år hah ;D Sen ska jag till skolan och ha fyspass kl 10. Har ingen träning imorn så jag ska träffa baby och sen åka hem och sova hos mamma tror jag ..

Men skriver mer imorgon..
<3


nu måste sommarn komma snart!


Paris Hilton

Bilden säger allt. Det var mycket snack för ett tag sen om att Paris har opererat brösten och här har vi ju ett litet bild bevis. haha.  
Tycker ni att de va snyggare än innan?


Gått och blivit nörd

Nu har jag precis vaknat. Vart ingen träning för mig för jag började må jätte illa och fick ont i magen förut. Så jag gick och la mig och sov iställe. Läste lite i boken pojken som kallades Det också. Den är så himla hemsk, började läsa den igår kväll och har redan läst typ hälften. Har gått och blivit en liten nörd som ligger och läser på fritiden? haha ne men det är skönt när man inte har nått för sig iaf..


Idag så slutade jag ju väldigt tidigt eftersom vi hade varit iväg till karstal med klassen. Hjälpte till och ledde en häst medans alla i klassen fick rida. Vi hade 4a hästar som de red på. Hah de va ju rätt kul ju så himla länge sen man satt på en häst också.:)


Nu ska jag hoppa upp i duschen och sen träffa Mazen hoppas jag..Så jag skriver mer sen innan jag lägger mig hoppas jag på haha..


<3<3<3


Sommar!

Är det bara jag som tycker att den här klännigen är hur söt som hellst tills i sommar?  Den måste jag bara beställa. Passar ju till både vardags och fest. Nånting man kanske ska sattsa på.
Vad tycker ni?


Nelly.com
  -  449kr
           

Tisdag 31/3

Godmorgon!

Nu ska jag iväg mot skolan, eller rättare sagt stallet. På vår idrottslektion idag ska vi rida hah . Så jag slutar rätt tidigt idag. Vi ska vara där i några timmar sen slutar jag.:)

Efter det ska jag nog bara hem och vila lite och sen träning. Träffade aldrig älsklingen igår så de blir nog idag istället. Och föresten så köpte jag en väldigt söt tshirt igår också som jag ska lägga upp bild på:p

Ha en bra dag nu allihopa!
puss puss!


Måndag 30/3

Hej!

Nu är jag hemma, ligger och kollar på OTH på datorn. Ska snart iväg och träna från 6 till 9. Efter de hoppas jag på att få träffa min älskling.

Bara så ni alla vet så är mitt internet här hemma helt paj typ. Det går hur segt som helst så får försöka uppdatera mer när jag kommer hem till pappa igen. Hoppas det här duger för er iaf:)

Nu ska jag kolla klart på OTH.
Ha en bra dag!

Puuuss!


Nelly.com

Var inne och kollade lite på nelly.com och hittade dom här snygga gladiator liknande skorna. Tyckte att dom var skit snygga. Skulle passa as snyggt till ett par slitna jenas shorts i sommar.


nelly.com - 499kr

A double shot at love

Satt och kollade på a double shot at love igår kväll och kom och tänka på hur knäppt de var? haha. Två tvillingar som är biusexuella och söker nån att dela sitt liv med? Det är både tjejer och killar som är med och söker om att blir tsm med en av dom. Och dom bestämmer tillsammas vilka som ska vara kvar och åka ut. Ja det verkade rätt konstigt iaf. Har ni sett det här programmet? Vad tycker ni om det ? :)


här har vi dom två tvillingarna Rikki och Vikki. hah

 

Söndag 29/3

Godmorgon!

Det var ett tag sen jag skrev nu. har helt enkelt inte haft någon lust nu i helgen. I fredags firade vi Pernilla här hemma hos mig. Det var jätte mysigt. Sen på lördagen gick vi modevisning och sen efter det minglade vi runt i krämaren med våra kläder i 2,5 timme. Snacka om att fötterna värkte efter att ha gått i klackarna en hel dag.

Nu har jag precis gått upp från sängen. Baby drog nyss så nu ska jag börja fixa lite inför träningen som börjar kl 4 och slutar 6. Efter det drar jag till mamma och sover där.

Skriver mer sen .
PUSS

Fredag 27/3

Hej!

Nu är det slutet på mars och det snöar ute? Hallå nu får det väl ta o ge sig. Kommer vi aldrig få sommar här eller..  Det här gör ens dag sämre.

Men de får de egentligen inte göra eftersom ikväll ska jag, Sara och Pernilla ha en liten mys kväll. Kommer väl bli att vi bara sitter och snackar massa skit. Mysigt kommer de iaf bli!

Har precis vaknat och ska snart iväg till skolan. Min sköna dag idag me bara en lektion. Efter det åker jag iväg hem till mamma med Pernilla innan vi ska upp på dansskolan och fixa inför modevisningen imorn.

Vi får v äl se hur uppdateringen blir idag hah :)
Ha en bra dag allihopa.
Pussar och Kramar!

Sms ruta

Haha, nu har jag också skaffat mig en sån där sms ruta som många har. Bara en kul grej lixom, finns väl alltid någon som vill ha fler läsare eller hur ? ;D Kostar bara 5kr och man får synas i 30min. Rutan sitter till vänster uppe i hörnet under profil bilden.:)

Är ni också intresserade av att skaffa er en sms ruta då kan nu gå in här! BloggSMS.se .
 


EM i Tjeckien

Äntligen hemma. Har farit runt hela dagen känns de som. Slutade skolan vid 11 och då åkte jag direkt hem och somnade, som vanligt. Vaknade av att älsklingen ringde mig och ville ses så vi drog iväg och käkade på max innan min träning lite mysigt och nyttigt sådär!

Väl på träningen så gjorde vi ingenting haha satt bara och pratade mass. Och jag glömde nämna igår att Addiction också är uttagna till EM i juni. Och vi satt och pratade och kom fram till att om alla får så åker vi. Vi har inget att förlora på det så nu känner jag mig skit taggad. Fatta att åka på EM i Tjeckien i sommar. Hoppas bara att alla får oså..

Nu ringde M precis och ska kanske komma hit så blir väl att hoppa in i duschen innan de och så får vi hoppas att han orkar ta sig hit :D.

Godnatt allihopa.
PUSSSS!


Torsdag 26/3

Helluu !

Hur äre ? Jag är lite smått irriterad missade nyss bussen. Dom går ju någon minut för tidigt här jätte ofta? Det kan dom ju inte göra för då lär de ju vara fler än jag som missar bussen haha. Vi ska ju på bio med klassen, men jag kommer komma fram precis tills bion börjar. Men annars är det helt okej.

Kommer inte kunna uppdatera så mycket i dag för jag har träning från kl 5-9. Skriver väl lite mer efter det .

Nu måste jag skynda mig ut till busshållsplatsen.
Puss&Kram!

Nitar

Kan inte sova så jag satt och kollade lite på Halens hemsida och hittade de här snygga och billiga nitskorna! Själv så tycker jag att dom är jätte snygga. Vad tycker ni?


Halens - 299kr


Stolt storasyster!

Ååh jag är värsta glad. Fick veta för en stund sen att min 11 åriga syster som jag tränar är uttagen till EM i tjeckien nu i juni. Fatta vilke känsla att vara 11 år och redan uttagen. Hon är inte i högsta klassen än men det finns de ingen i hennes ålder som är tror jag så då tar dom ut dom som är i klassen under i den åldren. Hon ska nog inte åka nu i juni för det är så trätt in på och de är nog inte så många andra dansare från Sverige so mska dit nu. Alla väntar till VM efter sommarn som är i Slovaken tror jag. Och det ska kanske jag iväg på med våran grupp. Så vi får hoppas att hon blir uttagen till det så hon kan träna med oss hela sommarn. hihi..

Ikväll har jag inte gjort nånting alls. Bara njutit av att vara hemma hela dagen. Sov en stund, har pratat massa med älsklingen i telefonen. Saknar honom .. <3

Imorn börjar jag kl 8.45 med bio sen slutar jag, för skön skoldag. Däremot känns de stressigt till träningarna efter. Ska träna i vivalla kl 5-7 egentligen men blir nog till efter 6 nångång så vi hinner åka upp till dansskolan o köra där kl 7-9.

Nu ska jag iaf krypa ner i sängen och kolla på en film.
Godnatt !


min lillasyster!

Lediga dag!

Nu är jag hemma, har fått provet gjort och har även haft mitt fys pass. Det gick väl helt okej. Provet var väl svårt men hade varit lätt om jag verkligen pluggat som jag då inte har gjort.

Efter skolan drog jag till krämare för att gå till affären jag ska bära kläder ifrån till modevisningen på lördag. Jag hade nämnligen en "tant" affär först men har nu bytt. Det blir nog bra.

Idag är ju min träningsfria dag har inget plugg heller så det känns hur skönt som helst. Ska försöka träffa älsklingen idga också. Men jag är ju hos min mamma så vi får väl se om han orkar ta sig hit. Nu ska jag äta mat.

Kysss!



Onsdag 25/3

Godmorgon!

Vaknade precis och jag är hur trött som helst . Men nu är det bara att kliva upp.ska iväg till skolan och jag börjar kl 10 med fys träning och det är jag som ska hålla i lektionen. Vi får väl se hur det går då. Ska även ha prov idag, haha lycka till Nathalie ;).. Träningsfri dag idag, oj känns som att de är första dagen på 100 år haha. Ska bli skönt och bara kunna åka hem sen och veta att man inte ska nånstans. :)

Nu måste jag iaf hoppa in i duschen och fundera lite mer på vad jag ska göra på fys passet.
Have a nice daaay!


Jag och Sandra

<3

Jag älskar dig!


Tisdag 24/3

Godmorgon på er!

Nu är jag vaken ska snart fixa mig lite innan det bär av till skolan. Idag är en trött dag känner jag. somnade rätt sent igår för att jag och baby kollade på en film som jag somnade till.

Idag blire träning kl 6 sen hem och plugga. Slutar nog skolan tidigare idag också eftersom jag inte har sista lektionen.

Hörs sen!
PUSSSS!




Måndag 23/3

Hej!!

Mår ni bra? Själv är man bara allmänt trött på detta väder som jag tjatar om. Jag kan inte fatta att det är värsta snö stormen ute när det nyss var på väg att bli vår.. Har hört att chanserna finns för att de ska bli -10 grader ute? Det får vi verkligen inte hoppas är sant.

Idag så slutade jag skolan rätt tidigt hade bara två lektioner och jag började kl 9.20 med prov. Hade ju NO provet idag som jag plugga till igår kväll. Jag kände iaf att jag lärt mig nånting. Svarade typ på alla fråger iaf. Kanske inte gjorde allt fullt ut men iaf. Sen hade vi ett litet matte test eller vad man ska kalla det. Jag går i en grupp som är för oss som bara satsar på att få G i matten eftersom jag tycker att den är jobbig. Men det gick väl också rätt bra.

Efter skolan gick jag och Lousie och åt på shanghai, en asiatisk restaurang där vi åt buffé. Vi satt där och pratade väldigt länge. Sen drog vi till några affärer inne på krämaren där jag ska gå modevisning på lördag. Så vi kollade ut lite kläder och skor oså.

Sen drog jag hem till mamma och färgade utväxten och åt lite mat haha som vanligt hemma hos henne. Sen drog jag direkt till träningen kl 6 och var där till 9. Så skönt men nu måste jag plugga massa har ett samhällskunskaps prov på onsdag. Känner inte alls för att plugga inför ett prov igen!!

Imorgon lovar jag att uppdatera lite bättre än jag gjort idag. Ska lägga mig med min älskling nu..
Godnatt och sovgott!!


Louise på restaurangen:)

PLUGGGGG!

Jävla skit plugg!! Åhh jag kommer aldrig klara det här imorn.. Känner mig så himla okoncentrerad så jag fick ta mig en liten promenad men känns inte som att jag kommer klara det iaf.

Nu måste jag hoppa upp i duschen innan jag fortsätter plugga. Det här med naturkunskap är inte riktigt min grej. Man måste förstå allting man läser.

Men förut  tränade jag iaf och det var så skönt. det är skönt att par dansen äntligen är klar långt innan nästa tävling. Så nu är det bara o köra när mitt ben blir helt bra. Vet inte riktigt vad jag ska göra, alla säger så olika när det gäller benhinnorna.
Måste skynda mig lite nu så jag kan nånting imorn iaf.
 Godnatt och Pusss !


Ashley Olsen



Så himla vacker!


Snö !?

Sitter här och väntar på att pappa ska komma och hämta mig och sen skjutsa mig till träningen. Ska ju träna från kl 4-6 idag. Sen måste jag verkligen plugga. Har prov imorn och kan fortfarande ingenting.

Idag har jag bakat mig kladdkaka för att jag trodde att jag skulle kunna plugga lite bättre då. Men nej det är ju klart jag inte kan.. Jag är verkligen urdålig på att plugga!!! :(

Nu måste jag packa väskan innan pappa kommer. Föresten!! Vad fan är det som händer!? Det snöar!!! Nu är jag jätte deppig igen. Det var ju precis vår och nu snöar detö. Jag som verkligen trodde att jag blivit av med snön nu äntligen. :(

Ha en fortsatt bra snöig Söndag!
<3

Shopping i fredags

Här är lite av de jag köpte i fredags när jag var på stan med mamma innan skolan. :)


Slingmedel från H&M - 59,50kr (eller nått sånt)


Shorts från ZARA - 149kr


Nitbälte från Ginatricot - 149kr


Nitväska från ZARA - 399kr


Sen köpte jag lite underkläder oså men det är inget jag tänker lägga in någon bild på haha. :)
<3<3<3


Danstävling Eskilstuna 14/3


Pernilla, Jag, Sara och Vikkan


Pernilla&Jag


Pernilla&Jag


Addiction


Jag


Söndag 22/3

Godmorgon sötnosar!

Hur är det idag? Med mig är det bara bra. Har precis vaknat så jag ligger fortfarande i sängen. Kollar lite på de här Are you smarter then a 5 grader? Hah ja det är ju lite kul, dom som är med där är typ galna och frågorna är väldigt svåra tycker jag själv. :p

Jag hade faktist ingen lust o skiva nånting igår. Ville bara njuta av min lediga tid och hade ingen lust alls o sitta vid datorn. Dagen började med att jag och älsk åkte upp till stan för att gå på massage. Efter det så drog vi och shoppade lite kläder åt honom. :) Sen hem och tog de lugnt och kollade på robinson på kvällen. Det är ett riktigt helgprogram. Sån som man kollade på varje helg med mamma och pappa när man var yngre. Haha.

Idag så ska jag bara vara hemma och plugga som varje söndag känns de som. Har ett prov imorgon som jag inte börjat plugga till direkt. Sen har jag ett prov på Onsdag. Så nu är det bara att sätta fart.

Ska ner och fixa lite frukost först. Och bilderna från danstävlingen som jag var på förra helgen ska nog komma upp idag.
PUSSS



Fredag 20/3

God morgon på er allihopa!

Hoppas allt är jätte bra med er. Själv är det bra, bara lite trött. Vaknade precis upp brevid min baby. Det är alltid så mysigt. Han ligger fortfarande kvar i sängen och sover. Jag ska hoppa in snabbt i duschen innan mamma kmr och hämtar mig för att vi ska åka upp på stan. Börjar ju kl 12.10 idag så ska dit innan.

Efter skolan ska jag hem och bara ta de lugnt innan träningen ikväll som är kl 6-8. Direkt efter det blir det nog att jag träffar Mazen. Så hittar väl vi på nått mysigt har inte pratat om vad än.

Nu måste jag iaf skynda mig lite.Ha en bra dag nu..
<3


Nyår 2008


21.29

Nu är jag hemma. Åkte hem till mamma direkt efter skolan och åt där o lite så. Skulle egentligen sovit över där i natt med men jag ska träffa baby så jag åkte hit efter min träning som slutade kl 9. Ja idag har jag inte gjort så mycket. Mest njutit av de sköna vädret som är just nu. Man kan inte ha nått annat än ett leende på läpparna hela tiden i det här vädret.

Tänkte bara säga till er att jag har brist på bilder just nu också. Har inte haft någon lust att ha med mig min kamera överallt heller haha. Om ni undrar varför jag inte alls lägger in så mycket bilder just nu.

Har också haft väldigt mycket läsare idag, många som kommenterat. Det är alltid kul att få läsa så många kommentarer när man kommer hem., Fortsätt så.

Nu blir det ett varmt bad för imorn ska jag iväg med mamma på stan innan skolan. Måste köpa hårfärg och en väska nu kännre jag. Så vi får se vad jag hittar.

<3<3<3


Nyår 2007


HOT eller NOT

Vad tycker ni om Ashley Olsens "party" outfit på denna bild?

Själv tyckte jag att det kan ha blivit lite för mycket med strumpbyxorna. Gillade kjolen som hon har på sig iaf. Ja jag vet inte riktigt vad jag tycker om det exakt. Så vad tycker ni, är hennes outfit HOT eller NOT?


Torsdag 19/3

Hej sötnosar!

Hur är det ? Med mig är det bra är så glad just nu när det är så skönt väder ute. Det gör ju en hel dag man blir så glad. Men nu iaf så sitter jag i skolan och har praktisk marknadsföring och om en stund ska vi ha idrott. Slutar ca 4 idag. Och idag har vi ingen träning med gruppen heller så jag ska bara träna 7-9 ikväll. Blir väl o fixa paren lite då.

Nu måste jag plugga vidare. Ska försöka gör klart ett arbete idag.
Puss&Kram


Onsdag 18/3

Helloo!

Vad gör ni? Jag kom precis hem. Var först i skolan sen åkte jag dirket därifrån hem till mamma för att hämta mina grejer som jag itne fick med mig på bussen imorse. Sen åt jag där och lte så sen kom pappa och hämtade mig och nu sitter jag här.

Snart så ska jag träffa Mona och Matilda i från min förra klass! Ska bli jätte trevligt var ju så himla länge sen man träffades ju. Förr så sågs man exakt varje dag typ så det är ju lite tråkigt. Det kommer nog mest bli att sitta och prata massa skit haha.

Som ni märkte så han jag inte blogga nått mer igår efter att jag var här hemma med Sara. Vi drog iaf iväg på träningen sen åkte jag till mamma och umgicks med henne bara.

Nu måste jag fixa lite innan dom kommer hit. Skiver mer ikväll.
Pusss!

Stress

Nu är jag hemma igen. Har ju varit iväg i skolan men vi fick sluta tidigare. Så himla skönt! Så då drog jag och Sara hit och satte oss på min altan och bara tog de lugnt o njöt av de varma och sköna vår vädret. Äntligen är vädret här igen. Vi slängde i oss några mackor bara innan vi drog iväg till träningen. Sen var vi där till kl 6 och nu är jag hemma.

Ska hoppa in i duschen innan jag sätter mig och gör klart min PP tills imorn eller torsdag då jag nu ska redovisa den. Ska få lite extra hjälp av min syster bara så att jag blir klar. Sen efter det kommer min mamma och hämtar mig då jag ska sova där inatt.

Men nu måste jag ta och skynda mig lite. Känns lite stressigt att hinna med så mycket ikväll. Kanske hinner med och blogga lite senare ikväll.
Hoppas alla haft en bra dag och fortsätter ha en bra kväll.
PUSS


Tisdag 17/3

Godmorgon!

Nu är jag helt klar för att åka till skolan. Börjar ju kl 8 idag och slutar kl 4. En av dom värsta dagarna på veckan. Sen efter det får jag se hur det blir med att jag och Louise skulle plugga. Jag vet iaf att jag ska hem till mamma och sova där i natt och jag kommer sakna sönder efter min baby. Det gör jag alltid efter bara en natt.:(

Jag måste göra klart ett arbete som jag ska redovisa imorn. Ja det är väl mitt mål för dagen om man säger så. :)
Ska åka typ nu, skriver mer så fort jag får tiden till det. Fortsätt läs och kommentera alla! :D
<3



 


Besöksrekord!

Föresten så har jag haft besöksrekord idag också. 61 läsare än så länge det är rätt bra tycker jag. För att vara min blogg som är så jätte intressant ;) Ne men det är kul att några verkar gilla den iaf. Fortsätt läs allihopa jätte kul !:)

<3<3<3


Puss&Godnatt

Nu är jag hemma. Eller jag har varit hemma sen kl kvart över 9. Det var så skönt och se dom små svettas så mycket. Haha dom var helt dyngsura i hela ansiktet. Efter det så hade vi ju grupp träning. Så det var o kolla på bandet från i lördags. Nu är jag ännu surare på att vi bara kom 5a! Vi har aldrig dansat så bra tillsammans allt var nästan perfekt tycker jag! Sen kom iaf pappa och hämtade mig.

Direkt när jag kom hem åt jag lite sen kollade jag på det där programmet spårlöst. Jag blir värsta ledsen av att se det . Tänk att bli bort lämnad som liten och inte veta nånting om sin riktiga familj överhuvudtaget när man blir äldre? Hemskt verkar det vara iaf. Skulle aldrig kunna lämna bort mitt eget barn sådär.:/

Baby är här så nu ska vi ladda ner någon bra film innan vi sover har ni några förslag?
Puss och godnatt!


ADDICTION!

Lauren Conrad


17.46

Jag kom iväg till skolan imorse iaf. Precis efter att jag uppdaterade inlägget imorse så erbjöd sig pappa att han kunde skjutsa mig så varför inte. Lika bra att dra på lektionen onm man hinner. Sen direkt efter första lektionen imorse så åkte jag till tandläkaren och lagade ett litet hål.

Nu har jag inte gjort så mycket efter det. Har kollat klart beck filmen med älsk och han bjöd mig på mat. Snart ska jag ta bussen iväg till små brudarna på dansskolan. Sen kommer jag hem efter 9 nångång.

Ha en fortsatt bra dag! <3


Bloglovin

Jag tycker att ni ska följa min blogg Här! Skriv sedan en kommentar och säg till att ni gjort det. För då väljer jag ut en av er som jag kommer att länka på min blogg!

PUSS


Måndag 16/3

Godmorgon bloggen!

Nu är jag typ helt klart och skulle precis åka iväg till skolan då tandläkaren ringer mig? Jag hade tydligen en tid idag kl halv 9 som jag helt hade glömt bort.  Men dom hade en tid kl 11.10 istället så jag fick ta den. Så det blir ingen skola för mig idag. Får sitta hemma och plugga igen de jag behöver plugga på.

Senare idag så ska jag inte göra så mycket blir väl att försöka göra klart min PowerPoint som ska vara inne imorn. Usch jag är inte bra på det där kan man ju säga. Sen kl 7 så ska jag träna mini gruppen. Dansgruppen med bara små tjejer. Efter det blir det antingen träning med Pernilla eller Addiction. :)

Nu blir det lite plugg här hemma tillsammans med lite frukost.
KYSS


Nattiii!

Nu är jag hemma igen. haha det var ju rätt så kul det där, väldigt länge sen man åkte runt sådär bara. Blir nog mer av lite sånt när de blir varmare väder ute. Eftersom ingen av oss ahr körkort än. Haha.
 
Nu har vi druckit te och kollat lite på tv. Och nu har vi laddat ner en beck film som vi ska kolla på lite innan vi somnar. Börjar ju 9.20 imorn så kan vara vaken lite längre ikväll.

Skriver mer imorn när jag får tid.
Godnatt sötnosar! :)

Vet ni?

Nu ska jag och Mazen vara lite så där busiga och åka moppe haha. Exakt som vi gjorde massa när vi var yngre. Det är så att Mazen har haft moppe sen han var 11år så vi har åkt mycket moppe o våra dagar. Och nu kände vi att det skulle vara lite kul o göra det nu ikväll. Jag har ju sov morgon imorn så de gör inte mig nånting att åka lite nu ikväll. Hah skickar ett inlägg när jag kommer hem igen. :D
PUSS!


Ashley Olsen

Grymt snygg outfit på Ashley Olsen!




Lauren Conrad



Vilken frisyr tycker ni Lauren Conrad passar bäst i?

Själv gillar jag nog bäst när hon hade långt och lockigt hår med mittbena. Fast i den andra frisyren såg hon lite äldre ut. Så om hon vill göra den ska hon välja luggen.


Vårväder

Ååh nu börjar det äntligen kännas som vår ute. Det enda som fattas är att det ska bli lite varmare och att all snö ska försvinna. Kollade precis ut genom fönstret och det är så där ljust och soligt som det är på våren. Och sen vill vi ha sommar. Satt och tänkte på grillkvällarna man har på sommaren. Då man bara kan sitta ute i en tunn tröja på kvällarna med alla man tycker om. Ååh det är så underbart längtar som fan till sommar lovet nu asså. :D


Vem längtar inte efter det här vädret ?


Söndag 15/3

Hej och godmorgon!

Nu äntligen kan jag ta mig lite tid till att skriva här. Har bara inte haft tid. Igår så kom jag inte hem förens kl 11 och åkte hemifrån kl 8 på morgonen. Vi var ju iväg på tävling i eskilstuna. Ja om vi säger så här, det gick sådär.

I singeln som jag dansade först så kom jag 4a av 43st. Så det var väl bra. Nu är jag uppe i den högsta klassen som finns inom disco. Alla andra skulle säkert tycka att det är jätte kul att få komma dit men det gör inte jag. Jag gillar egentligen inte att köra singel men gör det bara för att inte behöva sitta och vänta halva tävlingen. Och nu då om man är i högsta klassen så måste man ju nästan satsa på det man gör och tycka att singel e kul och de gör ju inte jag.

Sen så var det dax för gruppen. Jag kände mig så himla trött i huvudet men när vi kört första gången så fick vi så många snälla kommentarer av alla så man blev extra peppad för o dansa då vi gick till final. Vi körde så bra vi kunde men kom bara på en 5e plats! haha alla vart typ skit sura för vi tyckte att vi var värda en bättre plats. För dom som kom innan oss så var inte alla dom bästa. Det var två grupper som var värda att stå på pallen dom två andra var sämst! haha.

Efter det var det direkt till paren. Och den gick inte alls bra fast jag var så himla nöjd. Kändes som att dansen satt bra och allting men tydligen inte. Haha men det spelar ingen roll bara man e nöjd själv, :)

Sen vart det hem till sängen typ. Älsklingen åkte först och köpte max till oss sen somnade jag direkt haha.

Skriver mer sen nu ska jag hoppa upp ur sängen om jag kan, har ju sån himla träningsvärk i hela kroppen sen igår, hah
Ha en bra dag!

Torsdag 12/3

Hejhej!

Hur är det ? Jag mår mycket bättre nu iaf. Känns skönt. Nu är jag iaf hemma med Pernilla som ska sova här inatt. Vi har itne gjort så mycket. Först var vi iväg till en på Strozzi som ska sy våra nya danskläder tills på lördag så dom ska avra klara imorn. Det såg bra ut det vi fick se att dom gjort så vi får hoppas på det bästa. Sen efter det har vi gjort klart Gabbis dans så nu får vi hoppas att den sitter på lördag..

Nu ska vi iaf ta det lugnt och bar sitta och prata massa skit haha. Måste tagga upp oss lite inför på lördag också.Men jag kanske skriver mer ikväll innan vi lägger oss.

Ha en jätte bra kväll allihopa!
Puss & Kram!



Jag och Pernilla i Danmark 08!

23.27

Okej inte så många som kommenterat inlägget under än men gör det.. Det är skit kul för mig och veta iaf haha..

Nu är det läggdags för mig och älsklingen. Kommer säkert inte kunna sova så blir nog en film innan eller bara lite snack alltid mysigt. Blir och kliva upp tidigt imorn börjar kl 8 på torsdagar ju. Usch värsta dagen på veckan men nu får man stå ut. Fast jag inte är helt frisk än men jag väljer att gå dit ändå.. Men som jag skrev tidigare idag så är det en rätt upptagen dag imorn så jag försöker blogga så fort jag kommer hem och får tiden för det.

Puss och godnatt!


Läsare!

Jag satt nyss och tänkte lite på vilka ni är som läser min blogg? Om det är några av er som läser den dagligen eller om det bara är folk som hittar hit lite då och då? Jag vet ju att det än så länge bara är från 30-50 st iaf per dag som läser min blogg. Men jag får inte alls så många kommentarer av er, dåligt! Så nu tycker jag att alla som läser min blogg ska skriva en kommentar om,  vilka ni är iaf och vad som är bra och dåligt med bloggen! :D

KYSS!


Det är inte alltid man kan allt..

Så nu har jag tränat klart Gabbi och Carro dom var lika sura på mig som vanligt känns de som. Jag har fått utskällningar av Gabbi ett par gånger idag och hon av mig. Men hon tror alltid att hon ska kunna allt jag lär henne, att hon aldrig ska behöva ta utmaningar men så funkar det ju inte. Man kan ju inte alltid vara bäst heller. Men iaf så är det skönt för nu har jag resten av kvällen ledig och ska kanske träffa baby en stund. Men han kommer nog senare isåfall, så länge ska jag kolla på efterlyst.

Imorn bilr en rätt stressig dag känns de som. Först blir det skolan igen. Gustavsvik med klassen på idrotten, direkt därifrån till han som syr mina och Pernillas parkläder för och se hur det går. Sen ska vi försöka hinna iväg till träningen som är i vivalla till kl 7. Sen vidare hem till mig där vi ska ha en liten myskväll då Pernilla ska sova här oxå. Så det blir väl en liten pepp kväll för oss eftersom vi inte är så jätte taggade inför tävlingen på lördag. Känns som vi inte fått tillräckligt med träning tillsammans eftersom jag först inte tränade pga min benhinnor sen när jag skulle sätta igång igen vart jag ju såhär sjuk. Det känns inte helt okej nu men vi får köra bara för att ha kul ! :)

Men jag skriver ett inlägg till sen innan jag lägger mig iaf.
PUSSSS


Det var underbara tider

Ja, jag gick in på min gamla lunar igår natt när baby kom hit och då hittade vi en massa gamla bilder på oss! Dom är tagna för typ 5-3år sen där emellan. Haha det är så himla kul och se va liten man var och faktist fjortis man var. Och så tänker man tillbaka på hur kul man hade och hur skönt det var att vara liten.. Nu tänkte jag dela med mig lite av några bilder så skratta på för det har iaf jag gjort hah. Här kommer det!! :D


Här är en bild från skolavslutningen i 5an tror jag


<3


Innan ett tivoli för flera år sen


Skolavslutningen i 6an kanske det kan vara haha så man såg ut ;)


Älsklingen som yngre, kanske 13-14år.


Så liten o söt! hah


Första pussbilden kan till och med vara så att den här är 6år gammal!<3


Och här har ni mig för lite över 2år sen.


Alla har haft sina fjortis år haha!


Japp fjortisbilder vare ! hahah




Ashley Olsen



Vad tycker ni om Ashley Olsens outfit?

 Jag tycker att den är hur klockren som helst. Dom avklippta jeansshortsen tillsammans med dom snygga gladiatorsandalerna. Och till det vara ett vanligt lite större linne med en väst. Hur snyggt som helst tycker jag iaf. Väldigt avslappnad som vanligt när det gäller systrarna.


Onsdag 11/3

Hallååå!

Nu är jag vaken och har sovit så himla bra. Bättre än jag gjort på länge. Febern är helt borta kroppen börjar känna sig piggare och det är så himla skönt! Bara halsen och näsan kvar som vi hoppas på går bort nu. Nu är det ju till och med så att man saknar till skolan? Har ju varit hemma i 3 dagar nu och inte gjort ett skit. Man saknar och träffa människor lver huvudtaget lixom.

Älsklingen kom hit och sov här med mig igår. Och han hade med sig godis och redbull till mig. Hoppas på att få träffa honom nånting idag också. Det är så att han har en släkting hemma hos honom som han måste vara med massa nu när han är här och hälsar på så jag får inte så mycket tid med honom som jag vill och som jag är van vid. :( hah ne men vi får ta igen när han åker hem.

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen för att sedan börjar fundera på dans. Min systers danspartner kommer hit idag och jag ska hjälpa dom med deras dans och sen ska jag göra klart Gabbis singel dans också.

Ha en bra och mysig dag.
Pusss!


H&M

Dom här snygga vår/sommar skorna blev mina idag! :D




H&M - 198kr

Jävla snö!

Ja nu har jag rätt och svära också! Jag verkligen hatar snö det är det värsta som finns om man inte är på skidsemester i sälen och det är vi ju inte nu direkt. Och det är ju klart att der blir ännu värre när det börjar snöa i snart mitten av mars. Hallå det är ju nu det ska bli vår eller hur ? Vem längtar inte lixom.

Har iaf varit iväg nu vart och dra upp på dansskolan iaf efter mitt velande. Sen fick jag ta bussen hem. Jag som äntligen började känna mig bättre men så fort jag kom ut i det här jävla vädret så blev det dåligt igen. Host attackerna kom tillbaka värre än förut och näsan och allt annat. Så nu blir det väl o bara vänta på att älsklingen ska höra av sig så kanske han kommer hit till mig en stund. Sen blir det sängen.

Blir nog ingen skola för mig imorn heller.. Får väldigt dåligt samvete av att vara hemma så länge fast jag är sjuk? Finns det någon mer än jag som kan känna så?

Nu blir det iaf en kopp te och tvn.
Ha en bra kväll!


Pizza

Nu blire lite pizza sen måste jag sätta fart för jag ska vara iväg kl 4. Får se hur de blir med träningen sen velar lite hela tiden hah. Men nu måste jag hoppa upp ur sängen iaf. 

PUSS

usch va det är tråkigt!

Usch va det är tråkigt att vara sjuk egenligen. Man bara ligger här och inte gör nånting. Blir nog ingen träning för mig. Tjejerna vill nog inte ha mig i närheten så länge jag har nånting i kroppen kvar haha. Så det är nog bäst att dra hemåt efter att jag fixat de jag ska idag.

Nu ligger jag iaf här och tittar på barnkanalen? haha Ja precis som man gjorde när man va liten och sjuk. Inte speciellt kul direkt. Eller endel program kan man förstå att man gillade som barn men allt annat? Haha program där de inte ens pratar där de bara låter gahagdshjd? Ne usch va tråkiga,, Ingen direkt handling där heller.

Ska ner nu och försöka göra i ordning på nån macka och lite te. Har inte blivit så mycket mat dom senaste dagarna. Lite frukt och nån macka på snart 4 dagar.:/ Inte alls bra.

Skriver mer senare så, vi hörs sen!


HOT eller NOT



Vad tycker ni om det här med paljetter ? På leggings, jackor ja lite överallt. Själv tycker jag att det kan vara lite snyggt men jag skulle nog inte kunna gå iväg med det överallt. Tycker att det är lite för fin klätt eller vad man ska säga.Kanske lite mre för fest.:) Men det på bilden tycker jag att kombinationen med dom höga klackarna är klockren. Gillade verkligen bilden..

Vad tycker ni? HOT eller NOT?

Tisdag 10/3

Goodmorgon!

Eller ska man säga förjävlig morgon? Jag är vaken kl 6 fast jag inte ska till skolan!? Hallå jag har inte vaknat kl 6 någon gång i hela mitt liv typ förutom när vi ska tävla. Det måste vara nått fel på mig hah. Ne men jag vaknade av att jag hade världens host attacker och jätte ont i halsen.. Nu känns det iaf som att febern snart är borta. Det är så skönt man känner det i kroppen att det bara är lite kvar nu.

Idag ska jag iaf försöka åka upp på dansskolan om jag orkar. Måste kolla på gruppen när dom ska köra. Är så himla nervös inför lördag, jag måste verkligen bli helt frisk tills dess. Känns inte alls som att de kommer gå så jätte bra pga att jag jag varit så pass sjuk bara några dagar innan. Men man får alltid prestera sitt bästa så gott de går..

Nu ska datorn ner från sängen ska fösöka sova lite iaf, annars så blir de väl tv eller nån bra film. Håller på och laddar ner lite O.C. avsnitt till har snart kollat igenom alla dom också. Ja ni jag har ju sagt de förr tv-serier är beroende framkallande haha!

Ha en bra dag!

Godnatt

Godnatt allihopa! Har inte haft någon ork till att blogga idag heller.  Jag lovar att fortsätta där jag slutade när jag blir frisk igen! Nu ska jag lägga mig och kolla på tv som jag gjort dom tre senaste dagarna. Och även sakna mig älskling..
PUSS


Min baby! ♥

Måndag 9/3

Hello!

Hur är det med er allihopa? Jag är fortfarande sjuk. Näsan rinner och halsen gör ont. Det är inte kul det här asså. Det är egentligen konstigt att ena sekunden så fryser man jätte mycket och sen efter bara ett tag kan man svettas hur mycket som helst också? Ja lite konstigt det där. Genom att ta två alvedon kan det ändras så mycket.

Idag har jag iaf inte gjrot så mycket. Legat i sängen och sovit hela dagen. Ja man kan ju sova hur mycket som helst när man har feber? Och kommer väl fortsätta med att ligga i sängen. Förutom kl 4 då jag måste iväg och fixa en grej.

Nu ska jag fixa mig lite, första gången sen i lördags man har på sig nånting annat än bara en tshirt och shorts hah. 
Kramar!


Sjuk

Efter ännu en dag tillbringandes i sängen så känner jag mig inte ett dugg bättre. Febern blir bara högre och högre. Som tur är har man en bra mamma som åkte till apoteket och köpte nässpray, tabletter för hosta och slemmig hals och hals tabletter och massa frukt, glass, och juice.

Har ni några tips på hur man kan hindras från att bli sjuk?
Är nämligen så att jag har väldigt dåligt imunförsvar så jag blir verkligen sjuk hela tiden. Så skulle behöva lite bra tips. :)

Imorgon så ska jag vara hemma från skolan och ta de lugnt fösöka plugga lite också har inte orkat öppna boken knappt idag heller.. Inte bra gjort av mig men jag orkar verkligen inte, huvudet hänger inte med.. Sen iaf ska jag försöka åka upp på dansskolan om jag orkar och träna små tjejerna.

Nu ska jag kolla på sanningens ögonblick, äta glass och bara vila ännu mer. Måste bli frisk nu så jag kan börja träna igen! Saknar mig älskling också fast jag träffade honom senast igår. Lite konstigt det där att man kan sakna en person på bara så kort tid.

Ha en bra kväll!
Pussar!

Godmorgon

Godmorgon!

Jag vaknade redan kl 8 imorse eftersom jag sov hela dagen igår. Har fortfarande massa feber så jag kan inte åka iväg och träna idag heller. Blir väl o bara ligga här hemma och vila nu. Måste försöka plugga också har ju prov på tisdag och jag har verkligen inte öppnat boken, inte bra!

Måste försöka få i mig nånting att äta också. Åt ingenting på hela dagen igår. När jag mår som dåligast så blir jag bara inte hungrig. Känner mig illamående och mätt hela tiden. Men nu måste jag försöka få i mig nått.

Ha en bra dag allihopa!


Söndag 8/3

Hej !

Jag har inte uppdaterat nånting idag för att jag bara legat i sängen hela dagen. Är väldigt sjuk har massa feber igen. Började känna av det i natt då jag fick host attacker och att jag hade blodsmak i munnen. Så imorse hade jag 38.4 typ och det är mycket för mig. För jag har alltid annars väldigt låg tempratur..

Så jag har legat och sovit hela dagen i sängen. Har inte orkat plugga nånting heller för de känns som att hjärnan inte riktigt har hängt med eftersom jag har haft sån huvud värk. Så det är bara o hoppas på att det är bättre tills imorn..

Nu ska jag lägga mig och sova ännu mer och hoppas på att jag ska bli frisk.
Godnatt och sovgott!

17.10

Snart ska jag springa till bussen så jag är tillbaka hemma runt halv 9 hoppas jag på. Då ska jag och baby antingen laga mat eller beställa nånting och äta. Och så ska vi bara mysa hela kvällen. Blir väl att vi får gå på några promenader också eftersom hunden är rätt liten och behöver gå ut 1000ggr om dagen känns de som haha .

Nu ska jag packa i ordning det sista innan jag åker. Skriver mer sen.
Pussar!


Hot eller Not?

Här är en bild på Elin Kling. Det är säkert inte många som har missat den här bilden. Jag tycker iaf att det var hur snyggt som helst att ha svarta kläder och knall gula skor. Ibland kanske man måste få till det med en färg för att det ska bli perfekt? Skorna är från ZARA. Jag tycker att det är HOT med färgade skor till rätt kläder.

Vad tycker ni, är det HOT eller NOT?


                                                                                    Bild: Stylebykling

Arg och irriterad

Jag är så himla arg och irriterad. Det är såhär att varje fredag brukar vårarn tävlingsförening eller vad man nu ska kalla det ÖHC vara uppe på dansskolan från 5-7. Och förra fredagen var det en lagledare en som har hand om oss tävlingsdansare asså, glömt och stänga en dörr och släcka en lampa. Så dom som äger dansskolan har stängt av oss allihopa därifrån? Alla tävlingsdansare som lixom har tävling nästa helg. Tycker det är så sjukt dåligt. Har sån himla stor lust att bara byta dansskola.

Så nu idag ska vi vara på Engelbrekt skolan och träna i världens minsta sal. Hörde tidigare idag att vi kmr att vara ca70 dansare i den här lilla spegelsalen. Det är helt sjukt! Är väldigt arg och irriterad över att dom stänger av deras dansare så att vi inte kan träna. Det är ändå vi som gör reklam för dansskolan på tävlingar!

Ne, nu ska jag kolla bussen måste ta och lunga ner mig lite!
Hörs sen! ♥


(Jag och Pernilla från en danstävling)


Fredag 6/3

Tjaa!

Kom precis innan för dörren, har varit i skolan sen kl 12.10. Skönt att man får sluta så här tidigt på fredagarna så man har lite tid att göra saker innan man tränar ikväll kl 6-8. Många av er verkar nog tro att jag är värsta tränigns galningnen och det är tillåtet att tro det just nu då jag tränar alla dagar i veckan utom lördagar haha. Det är alltid extra hårt innan första tävligen på terminen. Alla danser måste sitta, nya kläder, ja o allt sånt.

Men idag har jag iaf inte gjrot så mycket än.Vaknade kl 8 imorse av att Leo, hunden som jag skrev om igår väckte mig. Han ville väl ut eller nått så de fick Mazen fixa hah. Jag var as sur för att jag inte fick sova på min sovmorgon. Men sen iaf drog jag iväg med bussen till skolan där vi skulle ha en föreläsning i företagsekonomin men så vart de inte så vi fick nått häfte att jobba med som handlar om reklam.

Nu måste jag vara lite effektiv på att plugga inför mitt SO prov som jag har på tisdag. Det är väldigt många sidor att läsa och man vill ju inte behöva göra allting i helgen. Så jag skriver innan jag drar iväg på träningen.


Torsdag 5/3

Hello!

Nu är jag hemma och nu har jag läst klart min bok också. Väldigt skönt. Idag hade jag ju fullt upp som jag skrev om igår. I skolan hade vi idrott på mässan med klassen sen direkt hemåt och ha träning.

Sitter iaf här nu och väntar på att Älsklingen ska komma in igen. Han är ute med en hund valp som han ska ta hand om nu ett tag. Jätte söt är han och han heter Leo. Vi ska väl lägga oss och kolla på film en stund och bara mysa. Har ju sovit utan varandra i 3 nätter nu det är ju rekord för oss haha .

Men nu kommer han in så jag skriver väl mer innan jag går och lägger mig tror jag.
PUSSPUSS


Skor

Idag när vi väntade på bussen hem så gick vi in på Bianco och där hittade jag ett par skor som jag bara måste ha!



Bianco - 600kr

Onsdag 4/3

Hej!

Förlåt! idag har jag inte hunnit uppdaterat nånting alls. För imorse så började det med att vi hade en universitetsdag då vi skulle gå på olika "möten" på universitetet. Sen direkt efter det så drog jag,Louise och Sara iväg och åt på kina muren. Lika gott som alltid. Sen efter det åkte jag och Louise hem till mig för att plugga. Hon åkte precis så nu har jag lite tid innan jag ska åka iväg till min mamma och sova där.

Plugget idag har väl gått sådär vi fick iaf lite gjort men det är skönt o bara prata o umgås lite utanför skolan också såklart. Vi drog iväg och köpte vår efterlängtade cola också hah är ju somsagt typ beroende av det också haha.

Imorgon så har vi typ klassdag eller vad man ska kalla det. Vi ska ha halva dagen till att leka olika lekar o så på idrottspsykologin. Så det hoppas jag på blir bättre än en vanlig skoldag. Efter skolan så har jag träning i vivalla skolan från 5-7 och efter det ska nog jag och Pernilla dra upp till dansskolan o köra från 8-9 så imorgon blir det nog dålig uppdatering också. Förlåt men det är så mycket med dansen nu innan tävlingen nästa lördag. Ska försöka skriva så fort jag får tid.

Nu ska jag packa ihop lite grejer innan min syster skjutsar mig. Kanske skriver nått innan jag går och lägger mig sen.
Ha en bra kväll!
 PUSS!!


( solbränd och utan smink är ju alltid lika snyggt ;) ) 


Lauren Conrad


Tisdag 3/3

Godmorgon!

Hur mår ni? Jag är helt död. Vaknade för en stund sen och jag gillar inte alls att behöva vakna halv 7 på morgonen. Usch det här är ju som sagt den jobbigste dagen går från kl 8.00-16.00 sen direkt upp till dansskolan typ o så är jag hemma runt 7. Och så känner man att den här dagen är en sån dag man bara känner sig ful, såna dagar lär väl alla ha. Det känns som man inte kan göra nått med håret sminket blir inte bra. Vill bara krypa ner i sängen men nej. Nu är de bara o dra iväg.

Sen ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra har inget planerat, eller jo har planerat att börja kolla igenom vårt SO prov som vi ska ha nästa vecka på tisdag eftersom det är så mycket.

Måste fixa klart mig nu.
Ha de så bra idag.

23.35

Jag och älsk har precis kollat på American History X eller vad den heter. Den är ju bra har sett den ett par gånger tidigare. Vet ni någon bra film man kan kolla på?

Så nu ska vi lägga oss och försöka sova så jag orkar upp imorgon till den långa dagen usch. Känner inte alls för att gå dit imorn men jag måste ju. Har samhällskunskap imorgon som jag måste gå på för vi har värsta provet i det nästa tisdag. Så då är de lika bra o vara med på genom gången imorn.

Ne nu blir de att krypa ner i sängen igen.
Puss och godnatt!


Måndag 2/3

Hej allihopa!

Nu har jag precis kommit hem fårn träningen. Idag har jag inte hunnit skriva nånting. Började skolan kl 9.20 sen hade jag bara 3 lektioner som vanligt så slutade vi 14.00. Mamma kom och hämtade mig sen åkte vi hem till henne. Jag var så himla trött att jag somnade direkt när jag kom dit det är därför jag inte hunnit blogga. För när jag väl vakna så fick jag bara kasta i mig maten och åka till träningen.

Men nu iaf så är jag hemma och sitter här med Mazen som äter piroger och billy´s pizza haha. Vi ska nog snart röra oss uppåt för imorn har jag ju dom där jobbiga dagarna då jag börjar kl 8. Och så tränar jag kl kvart i 5 så jag hinner inte hem imorn heller,

Men nu ska jag vara lite social mot honom så jag kanske bloggar senare innan jag somnar.
Puss&kram!



23.19

Nu är Mazen här och vi ska sätta på en film nu innan vi ska sova. Jag ska även försöka läsa lite mer i min bok som egentligen måste vara klar tills imorn.

Jag hann även träffa Sandra en stund förut det var ju så länge sen så de va trevligt. Vi har alltid massa och prata om så det behövs att vi ses ibland!

Men nu ska jag stäna ner det här. Så jag skriver mer imorgon när jag hinner.
Puss och godnatt!


(mallorca 08)

Äntligen hemma igen

Oj nu är jag äntligen hemma igen. Börjar känna av över ansträgning i mina benhinnor. Det brukar kännas i slutet av terminerna men nu har ju inte ens våra tävlingar börjat än så hoppas de blir bättre.

Paren kommer bli bra den också börjar sitta bättre och bättre nu. Kursdansen var jag inte med på helt ut satt och kollade lite också eftersom jag har så ont i både ben o hals. Har ju ingen röst kvar sen igår också haha .

Nu måste jag duscha och läsa ut min bok som vi skulle läst ut till efter sportlovet. Fast jag hade inte ens lånat en då eftersom jag var så sjuk innan lovet.

Skriver innan jag lägger mig..
Ha en bra kväll pusss!

Gratismode.se

Glöm inte bort och bli medlem på: http://www.gratismode.se/?c=44236

riktigt snyggt!



Är det bara jag som tycker att deras skor är dö snygga?
Och vilken outfit tyckte ni skorna passade bäst till?


Själv tycker jag att dom passade mest på henne längst till vänster. Asså så snyggt med dom klorblekta lite slitna jensen och den omtalade jackan som många andra bloggar skriver och frågar om. Ja om skorna bara inte var så dyra så skulle man ha ett par såna själv!



Träning

Nu har jag fixat lite i mitt rum innan jag ska iväg. Länge sen man städade rummet. Har även suttit o kollat in massa kläder på datorn som jag skulle vilja klicka hem så får väl se hur de blir med det.

Men nu snart blir och åka upp till dansskolan och först köra par med Pernilla sen efter de blir de kurs dans så är väl hemma halv 7 nån gång.

Men först blir de frukost som jag inte ätit än, men skriver mer när jag kmr hem..
Ha en bra söndag!


 


Eva Longoria VS. Lindsay Lohan



Vem av Eva och Lindsay bar upp klänningen snyggast?

Danstävling kungsör 28/2

Här får ni några bilder från tävlingen igår inte jätte bra bilder för ljuset var inte de bästa men det kmr fler bilder från andra kameran sen.



(Mina små tjejer dansar och kom på en 5:e plats)


(Gabbi och Carro i grönt)


(Alla som tävlade från dansskolan)


(Kimberly beredd för o köra sin dans hamna på en 5:e plats)


(Kimberly igen)



(Grattis Jennifer till en 1:a placering!)

Söndag 1/3

Hejsan allihopa!

Hur är det med er alla? Jag är jätte trött har precis vaknat typ. Ligger fortfarande helt död i sängen.

Igår var de fullt upp var  på tävligen nästan hela dagen och de gick bra för alla, grattis!
Min lilla Kimberly kom 5:a på första tävlingen hon var jätte bra haha. Men iaf efter tävlingen så följde Pernilla med mig hem och vi satt bara o prata massa, de var ett tag sen så de var mysigt. När hon dragit hem så kom Mazen hit och kolla film, Somnade runt 2 de är därför jag varkna så sent idag.

Idag ska jag träna med kursdansen och kanske med paren vi får se hur de blir. Sen kanske jag och älsklingen ska hitta på nånting vi får se hur det blir. Har inte riktigt planerat min dag så vi får se va som händer.

Nu ska jag iaf fixa i ordning mig lite skriver mer innan jag åker sen.
PUSSS!



RSS 2.0